resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3550
    hala "fatih terim'e niye izin verdi" argumaniyla elestirilen baskan. bunu diyen ve böyle dusunen adam ya fatih terim'i ya da emri verenleri tanimiyor demektir.

    birincisi baskan gitme dese bile fatih hoca emir almaktan hoslanmayan biri oldugu ve yuksek egosundan dolayi her turlu giderdi ve milli takimi calistirirdi. koskoca fatih terim'e unal aysal gidemezssin di-ye-mez.

    ikincisi emri veren kisi bellidir ve su an ulkede o ne derse o olur. buna ulkede karsi cikacak is adami bundan sonra ne ihale alir ne de agiz tadiyla is yaptirirlar. ayrica stad konusu, kadiköy'de kupanin verilmesi vs gibi hatir gönul isleri de var. seve seve olmasa zorla bu isi cözerlerdi. bu durumda ne terim ne de aysal iktidarla papaz olmaz. papaz olanlarin hali ortadadir ve kimse bunun icin risk alip huzurunu kacirmaz. ayrica butun camianin huzurunu bozarlar veya tff'ye emri verip sampiyonlugumuzu engellemek icin herseyi yaparlar.

    bu konuyu cözebilecek tek kisi terim'dir. o bu egolari ve ben yaparim ben bilirimci karakteri nedeniyle kabul ettti. baskan dahil butun camianin elini kolunu bagladi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın