resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3549
    asıl sezonu eylül ayında değil, haziran ayında başlatan başkanımız. şok bir seçimle camiayı çalkaladı, ardından listeler değişti ali dürüst görevinden uzaklaştı. yeni bir yapı oluşturmak istedi, şu an var olan yapı aslında bildiğimiz 2 senedir şampiyon olan takımın mevcut yönetimi değil, yani işini iyi yapan bir yönetim kurumsallık uğruna lağvedildi diyebiliriz.

    kadir çetinçalı, 4 haziranda kendisinden şöyle bir demeç aldı.

    "bu yönetim içinde mülayim insan gördünüz mü. hepsi gerektiğinde, her türlü muhalefeti yapacak ve işlerinde ehil insanlar. genç ve dinamik bir ekip olduk. istediğim ekibi oluşturdum. basında çıkan isimlerin çoğu asparagas idi. idealimdeki yönetimi oluşturdum. söylenen isimlerin hiçbirine yönetimde yer almaları için öneride bulunmadım."

    ve şöyle bir şey ekledi,

    "bir değişiklik düşünüyorum. galatasaray'da fazla değişiklik olmaz aslında. kurullar aynen görevine devam eder. ama fonksiyonları biraz daha yükseltmek zorundayız. rekabet daha yüksek, günün şartları daha zor. bizi bekleyen problemler de daha fazla. geçtiğimiz iki senede mali açıdan arkadaşlarım hakikaten sonuna kadar çalışıp destek verdiler. güzel iki sene geçirdik. bundan sonraki dönemde de aynı başarıların olacağını gönülden diliyorum. bunun için de sizlere gönülden güveniyorum. "

    unuttuğumuz bir şey var, seçimler ve değişen listeler. aslında şu an galatasaray yeni bir anlayışla yönetiliyor, o nedenle kusursuz bir yapı şu an için bekleyemeyiz. bundandır ki, medyanın sürekli galatasaray'ı kaşıması. neden mi? işte bu yüzden;

    "bununla ilgili gerekli yapıyı oluşturduk ama 22 haziran'dan sonra kurumsal kadronun ve bir alman ordusu nizamında yürümesi dönemine giriyoruz. bu desteği ve hassasiyeti sizlerden bekliyorum. dünyadaki birinci sınıf başarılı takımlar ve kulüplere baktığınız vakit kurumsallaşma sayesinde başarılı olduğu görülüyor. önceliğimiz dünyanın ilk 10 kulübü arasına girmekti. onlar gibi olmak zorundayız. yani kurumsallığımızı ve yapımızı koruyup işletmek zorundayız. kendi kendimizi koruyacak mekanizmanın oluşması anlamına da gelir. hatalar yapabiliriz ama kurumsal yapı içinde büyük sorunlar yaratmadan ortaya daha başarılı bir sistem ortaya çıkar. ikincisi ise kurumsallığın ötesinde mali yapının elden geçirilmesiydi. "

    yani sözün özü, kuyruğuna basıyorlar şu an galatasaray'ın. keşke kartları bu kadar açık oynamasaydık çünkü medya ve içinde yer aldığımız ahlaksız rekabet ortamı şu an bizi kaosa doğru çekiyor. önce terim, sonra yönetim patlar. oğlum bu sene şampiyon olmamız lazım ya. beyhude çabalarıyla kalmaları lazım bu pislik galatasaray düşmanlarının... bu yüzdendir arda turan, burak yılmaz polemikleri, bu yüzdendir adnan nas* olayı, terim polemiği... zor, çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın