• 35
    şu anda aldığım bir habere göre yunanistan veya ispanya'dan birinin kesinlikle çeyrek finali göremeyeceği turnuva. lan bunlar benim final adaylarımdı. 2. turda oynayan takımlara bi baksana : letonya, finlandiya, belçika, ukrayna. ben bunların toplamından bir ilk 5 yapamam. dışarıda kalan türkiye-rusya-bosna-polonya dörtlüsünden ise bir nba 5'i çıkarırım. formatta bir terslik olmalı diyelim geçelim o zaman. son zamanlarda geçen en keyifisiz turnuva galiba bu.

    yunanistan'ın işi zor gibi duruyor. son maçlarını kazanıp ispanya'nın italya'ya mağlup olmasını bekleyecekler. mavrokefalidis turnuvayı kapatmış, fotsis slovenya maçında bir ara 5 numara oynamış. sofo nerde bee? ispanya desen pau yok, ibaka yok, reyes yok. kim var ulan it derler adama. bi marc kalmış ellerinde. fransa noah'sız gelmiş. gerçek bi pivotları zaten olmadı ki hiç bunların. ajinca fena oynamıyor ama.

    bak 3 şampiyonluk adayı saydım ne bunların eksikleri ? hep pota altı. ilk turda veda eden bizde ise en güçlü yer neresiydi peki ? anladınız işte canım. ömer aşık- semih- oğuz- ersan- kerem falan. daha da gelmeyen enes var, mehmet okur var... yok lan memo bırakmıştı dimi? ama bak al o memo'yu marc gasol'un veya bourousis'in arkasına 12-15 dakikalık sürelerle koy adamlar uçar valla o derece... yok yani nereye gelicem... işte böyle bir kadro heba oldu. gel de gecenin bu saatinde sinirlenme amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın