resim
Erman Kılıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Hatayspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 433
    'bu adam yuzunden fatih terim'e salladaniz ya, yaziklar olsun'.

    bu adama yanlis yapildi, yanlis yapilinca da tepki koymasi kadar normal bir sey yok. galatasaray'in renklerine asik bir insana yapilinca da taraftar olarak bizim tepki gostermemiz de gayet yerinde.

    kimseye yaziklar olmasin yani.

    yaziklar olacaksa birilerine, o aydin yilmaz'i yeniden takima alana yaziklar olsun. erman butun yaz calisirken aydin yatti. biz fatih hoca'yi nasil tanidik? hak edene formayi vermesiyle tanidik. bu yaptigi fatih hoca'ya yakisti mi peki? olay isim meselesi degil, erman olur, kilic olur, o olur bu olur. olay yanlis yapma meselesi. erman galatasarayli olmasa bile ben ayni tepkimi ortaya koyardim. bu noktada erman'in takima yapacagi katkinin da benim gozumde degeri yok. isterse hic oynamasindi, ama takimda kalsindi anlatabiliyor muyum?

    fatih hoca basimizin taci, ama dokunulmaz degil. kendisi de soyluyor bunu zira. yapilan sey saf haksizlik, haksizligin oldugu yerde de fatih terim adinin olmamasi lazim. kendisi de bu konuda hic bir aciklama yapmadi zaten, aslinda bekliyorum bir seyler soylemesini. en azindan varsa gecerli nedenlerini soylemesini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın