• 271
    galatasaray tribününde yer alan, adından da anlaşılacağı gibi 'sol' olarak başlamış oluşum. şimdi ise anarşik veya aşırı sol olarak nitelendirilebilir.

    altı boş sallamayacağım tabii, şimdi istanbul united denilen zımbırtıya destek oluyorlar ya, bu benim 'sol' anlayışıma hiç oturmuyor arkadaş. bu ünite olduğunuz yani birleştiğiniz iki kulüp, mevcut bütün sistemlerde tescilli şikeci olarak etiketlenmiş durumdalar, hala daha son bir merciiden onay için bekliyorlar. gidin bu iki kulüp taraftarı dışında ünite olacak başka istanbullu kulüpler bulun. ne bileyim kasımpaşa, vefa, beylerbeyi vs. (beylerbeyi tribünü fena değildir)

    karşı argüman olarak da insanların söylediği şu oluyor, "şikeyi taraftar mı yaptı?" hayır, tabii ki de yapmadı ama çoğunluk olarak savunmaktalar. benim kendime kabul ettiremediğim nokta bu oluyor. tescilli şike yapan ve bunu savunanın yanında olduğumun reklamını yapmam arkadaş, gerekirse orada barikatta dururum, direnirim ama o lekeli renklerin yanına galatasaray'ı koymam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın