• 120
    bize gelmemesine üzüldüm açıkçası. birçok branşta sporcularımız olimpik standartlarda tesis bulamamaktan şikayetçi. bu olimpiyatı düzenleme görevini alabilseydik o beklediğimiz tesislere kavuşacaktık.

    bir de "paramız cebimizde kalacak" diye sevinenler var. o paralar açılışından birkaç ay sonra çöken, çevre analizi iyi yapılmadığı için 3 ayda bir üstüne heyelan inen duble yollara gider; kanalistanbul gibi getireceği faydanın birkaç katını ekolojik zarar olarak verebilecek projelere gider. yüce iktidarımız o parayı çarçur edecek bir yer bulur illa, yine size kalmaz.

    herkes bu görevi neden alamadığımız konusunda bir şeyler söylemiş ama güvenlik meselesini atlamış. sınırlarımız içinde başka ülkelerin silahlı gerillalarını gayet denetimsiz bir şekilde barındırıyoruz, adamların burada bomba imalathanesi bile var, sınır bölgelerimizde bombalar patlıyor. "7 sene sonra ne olacağı bilinmez" diyebilirsiniz, peki onu geçelim spor güvenliğine gelelim. bir sene öncesine kadar istanbul polisinin spor büro amiri tufan rudarlı'ydı. bu adamın taraftarların arasına cinnet halinde tekme tokat girdiği bir videoyu olimpiyat komitesine gösterip "istanbul'un spor güvenliğinden bu kişi sorumlu" deseniz bizim heyeti aynı tufan komiserin yaptığı gibi tekme tokat kovarlardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın