• 76
    türkiye'nin imkansızda olsa alması gereken organizasyon. biz türkler olarak temel özelliğimiz kervan yolda dizilirdir. türk gibi başla alman gibi bitir gibi sözlerde mevcut.
    olimpiyatlardan türkiye nüfusunun bir çoğu habersiz. olimpiyatların türkiye'de yapılması insanların özellikle gençlerin bu spor dallarına ilgisini çekeceğini söyleyebilirim. bu sporculara özenecek binlerce genç, idol edinecek binlerce genç olacak. sırf bu yüzden olimpiyat kültürünün istanbul'dan geçmesine inananlardanım.
    ayrıca iyi bir alt yapı ve tesisleşme olacağı kesin. bu da yıllardır neden olimpiyatlara oyuncu gönderemiyoruz, veya olimpiyat oyuncularının kendi imkanlarımızla hazırlanmaya çalışıyoruz söyleminin önüne geçeceğinden dolayı çok büyük bir atılım olacaktır bu spor dallarında.
    kültürümüz medeniyetimiz yok. doğru bu medeniyeti bu siyasiler öldürmedi. biz halk olarak hep işin hilesine hurdasına kaçmıyormuyuz? doping neden oluyor diye soruluyor? bizde sadece başarılı olanlar konuşulmuyor mu? 2. lik bile başarısızlık sayılmıyor mu? doğal olarak böyle yetişen ve kısa yoldan sonuca gitmeye çalışan sporcular doping kullanıyor. rıza kayaalp ırkçılık yapmış? doğru yaptı. ama benim yaşıtlarım 30'lu yaşlardayız, ermenileri ve rumları, koministleri hep düşman görerek büyümediler mi? hele anadolu da büyüyenler için bu durum daha aşikardır ki anadolu da küçüklüğünü geçirenlerin pek çoğunun beni anladığına eminim.
    birde olimpiyatlar bittikten sonra tesisler ne yapılacakmış, kıçımıza mı sokacakmışız mevzusu var ki acayip. londra tokyo, madrid yunanistan kıçına mı soktu gören varsa beni aydınlatsın.
    he birde olimpiyatları türkiye almaya çalışıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın