• 2471
    anladığım kadarıyla, galatasaray yönetimini eleştirebilmek için, aylık gelirinin minimum 250,000 tl olması lazım. yoksa, bazı yazar arkadaşlardan anladığım kadarıyla ayda 3-5 bin kazanıyorsan galatasaray yönetimini eleştiremezsin.

    nasıl ki doğruları yaptığında galatasaray yönetimini göklere çıkartıyoruz, bir yanlış olduğunda da göte göt demeyi bilmek gerekiyor.

    daha önce de dedim. bu sene açık bir şekilde mahkemeye yapılan ab statüsündeki oyuncularla alakalı başvuruya bel bağlanmış gözüküyor. yerli rotasyonuna herhangi bir katkı sağlanmadığı gibi eldekilerin gönderilmesi, ısrarla bir sol bek alınmaması, burak yılmaz'ın bile bir şekilde bir yerlere itelenmeye çalışılması, hamit'in alternatifsizliği, piyasadaki bütün iyi yerlileri başka kulüplere kaptırmaları... bunların hepsi yanlışlıklar silsilesi olarak önümüze geliyor.

    kim diyebilir ki bu sezon transfer dönemini iyi geçirdi yönetim? işimiz tamamıyla mahkeme kararına kaldı. eğer olumsuz sonuçlanırsa 6+0+4'e yönelik hiçbir çalışma, program yapılmadığı için elimizde patlayacak gibi duruyor.

    hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın