resim
Erman Kılıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Hatayspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 386
    erman'ın kendisi ayrılmak istedi takım da buna izin verdi düşüncesine kendini inandıranlar yok mu..

    yahu arkadaş bu adam şampiyonlar ligi kadrosuna alınmadı. bu adamın yerine yaz boyunca göt büyütmüş nazlı bebek ile ancak takımın kuaförü olabilecek adam kadroya alındı. sizce erman gidip abi ben zaten kadroya giremem rica etsem beni şampiyonlar ligi kadrosuna almayın zaten ben gitmek istiyorum mu dedi?

    birazcık akıl mantık olsun arkadaş. burada ciddi bir sıkıntı var. eğer erman ayrılmak istiyorum dediyse bile bunu emin olun ki şampiyonlar ligi kadrosu açıklandıktan bir süre sonra söylemiştir. bunun nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu düşünebiliyor musun?

    erman yetersizdir, takıma çok bir şey veremeyecektir dersin anlarım. ama ne olursa olsun bu takımın şimdiye kadar oynadığı bazı resmi maçlarda sonradan oyuna girmiş bir adam bu. yaz boyunca göt büyütmüşlerden değil.

    şöyle bir örnek vereyim. tüm yıl boyunca çalışıp didinmişsindir ve tam da terfi almayı hak edecek bir noktadasındır sonra patronun bir yavşak yavrusu / yakını gelir direk senin terfi pozisyonuna yerleştirilir. böyle bir duruma nasıl tepki verirsin? işte bu adamın durumu da böyle.

    6+0+4 diye saçmalığın daniskası bir sistem varken tüm transfer sezonu boyunca sanki müthiş bir yerli rotasyonun varmış gibi alabildiğin tek yerli oyuncuya gösterdiğin muameleye bak.

    zaten cl kadrosuna alınmayarak karar çoktan verilmiş ama sırf fatih terim'i eleştirmeyeceğim diye götten yorumlar sallamaya çalışırsan komik duruma düşersin. eğer bu takımın menfaatini düşüneceksen yeri geldiğinde herkesi eleştirmeyi bileceksin. sahi teknik direktörümüz şu an nerede? erman'ın ne hissettiğini ya da takım içinde nasıl bir ruh hali olduğunu an itibariyle biliyor mudur sizce? neyse.

    işin bir diğer önemli boyutu da erman'ın gittiği iddia edilen bonservis ücreti. hem de eskişehirspor gibi şerefsizliğin kralını yapmış, şikecilere yardım ve yataklıktan vukuatlı ve daha düne kadar sana kazığın alasını atmış bir takıma gönderiyorsun.

    bravo galatasaray yönetimi. bravo eleştirilmez, dokunulmaz fatih terim. bravo aydın ve aykut. sorgusuz sualsiz tapanlar var ya ne yaparsanız haklısınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın