• 30
    vay be can.
    sunduğun "blogs" adlı programa "galatasaray'a" küfür eden insanları çıkarttığın yetmiyormuş gibi bir de "fatih terim'i eleştirmek hadsizliktir, acizliktir ve kendini bilmezliktir" yazmışsın. kusura bakma ama sen galatasaray felsefesini, galatasaraylılığı çok yanlış anlamışsın. biz galatasaray taraftarı olarak yanlış gördüğümüz her şeyi eleştiririz. bu babamız gibi gördüğümüz "fatih terim" de olsa bu değişmez. ben hoca'yı inanılmaz seviyorum ve ömür boyu mukavele imzalamasını o kadar çok istiyorum ki.
    kendisinin oyuncu seçimlerine, taktik anlayışına laf etmem, edemem. çünkü o futbolu hepimizden iyi biliyor. bunu hemen hemen herkes kabul ediyor zaten. ama milli takım'a 4 maçlık da olsa gitmesine üzüldüm, kırıldım. bu konu hakkında da eleştirdim kendisini. çünkü o karar içime oturdu. türk futbolunun selametini hiç düşünmeyen bir federasyon için çalışmasını yediremiyorum kendime.
    şimdi ben bunları yazınca hadsiz ve aciz oluyorum öyle mi? sevgili can, biz galatasarayız. bizim kimseye eyvallahımız olmaz.
    biz gerekirse rakibimize de hak veririz, gerekirse de herkesi eleştirir ve adaletin savunucuları oluruz.
    çok uzağa değil, suyun karşı tarafına bak. orda eleştirenleri bir daha aralarına sokmadılar.
    ama sonunda ne oldu? bugün ne durumdalar? bunları hepimiz görüyoruz değil mi?
    o yüzden diyoruz zaten, iyi ki galatasaray'lıyız be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın