• 8134
    memleketin her kademesinde olduğu gibi kendi bünyesinde de torpilli eleman bulunduran takımım.

    bana bunu başka şekilde açıklayamazsınız. bir düşünün arda turan jenarasyonundan çıkma olan aydın yılmaz yani aradan yıllar geçmiş ve bugüne kadar ilk 11 de direk yazılamamış, hiç düşünülemem bir aydın yılmaz. frank rijkaard olsun 2 kere fatih terim olsun hagi olsun ismini saymadığım daha teknik direktörler olsun hiç birinin as oyuncusu olamamış bir isim.

    peki bu ne demek oluyor? şu demek oluyor bu aydın yılmaz adlı futbolcu ya galatasaray kalibresinde bir isim değil yada yetenekli fakat bir o kadar da tembel. bunun başka açıklaması olamaz. peki arkadaş nasıl olurda 2005 yılından beri (1-2 yıl diğer takımlarda kiralık oynadı) galatasaray spor kulübünden para kazanabilir?

    bu şahsın aldığı yıllık ücret ile anadolu'da kendisinden daha kaliteli yada daha çalışkan 10 genç toplarsın merak etmeyin o gençlerin aşısı tutmazsa bile bu şahısla aynı katkıyı vermiş olurlar bir değişiklik olmaz.

    şimdi bu genç ve süratli adam eşinin isteği doğrultusunda hiç haketmediği bir ücreti beğenmeyip ve bir çok insanın hayali olan rüyası olan o formayı istediği parayı alamadığı için reddediyor elinin tersiyle itiyor. arda turan'a hep kızılır fatih terim'i yüz üstü bıraktı diye. ona yapılanların 10 katını hak ediyor bu şahıs. yabancı kısıtlamasını fırsat bilen abu şahıs ya istediğim para yada yokum diyor.

    ama nasıl bir yetenek ise kuyruğu sıkıştırıp geri dönüyor ve ücretinde artış alıyor. neyin mükafatıysa?

    sen napıyorsun, 1m tasaruf için shakir'iyi elinden kaçırıyorsun, melo'yu geç kazandırıyorsun. sonra da erman kılıç'ı hiç pahasına daha 2 ay önce tarihi kazık atam takım olan eskişehirspor'a, kazım kazım yeteneğinde türk bir futbolcuyu almaya kalksan sana kapıyı 15m dan açıcak olan bursaspor'a satıyorsun. sattığın paralar aydın yılmaz'ın 1 yıllık ücretini karşılamıyor?

    hepsini geçtim bu bahsi geçen zat bu kadar parayı alıyorsa semih kaya yıllık en az 3m almak istemez mi? en doğal hakkıdır ama bu galatasaray terbiyesi almış aslan delikanlı gelip teklif dahi etmez hakettiği halde.

    ben bir taraftar olarak bütçem el verdiğince takımıma katkı yapmaya çalışıyorum inanın. ama verdiğim paranın aydın yılmaz'a gidiyor gerçeği beni çok rahatsız ediyor.

    sadede gelicek olursa yukarıda da belirttiğim gibi, ya yeteneksiz yada tembel bir futbolcu bu kadar sene bu formayı başka türlü giyemez, giymemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın