• 187
    nba'de gururumuzdur her zaman da beğeniyle takip ederim ama bu adamın milli takımda bi sıkıntısı var. tanınmaz halde. nba seviyesinde zaman zaman çok iyi performanslar sergileyen bi oyuncunun bu kadar kötü olması akıl alır gibi değil.

    asıl olay kötü olması da değil aslında , büyük bir isteksizlik , motivasyonsuzluk var bu adamda , mücadele etmiyor. dünkü finlandiya maçında * ve bugünkü maçta * elinde tuttuğu topu bile rakibe kaptırdı mesela. aklı oyunda değil , belki de saçma sapan bir kenar yönetimi olduğundan böyledir bilemiyorum.

    kötü oynaması kabul edilebilir , şutu girmez veya gününde değildir olabilir ama mücadele etmemesi kabul edilemez hele ki milli takımda.

    ha diyeceksiniz ki herkes iyi ersan mı kötü , tabiki değil , ender ve kerem gönlüm dışında tüm oyuncular rezalet. ama ersan'a yazmamın sebebi bu takımın en yetenekli oyuncusu olarak sorumluluk alması gerektiğinden kaynaklanıyor. misal bizim haricimizdeki neredeyse tüm takımlarda nba patentli oyuncuların gerek istatistiksel gerekse oyun içi liderlik anlamında takımlarını nasıl üst seviyeye çıkardığını görebiliyoruz. ama bizim takımımızda tam tersi. bu sebeple ersan'ın da bu sorumluluğu alması , takımı taşıması gerekirdi. çok şeyler beklediğim bir oyuncu olduğundan beni hayal kırıklığına uğrattı. (u: neyse elendik zaten geçmiş olsun (:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın