• 8119
    başındaki belalar:

    1) hocanın egosu ve yersiz hassasiyetleri nedeniyle milli takımı da çalıştırıyor oluşu.
    2) yabancı sınırlaması. (bu uygulamayı çıkaranın, destekleyenin, olumlu bulanın gerçekten cümle geçmişini sikeyim.)
    3) iyice kangren olmaya başlamış sol bek sorunu. hakan balta'nın ayağına kıymık batsa sol beke o hafta nereden kimi devşirsek diye düşüneceğiz. a2'de bile sol bek yok amına koyayım!
    4) dizilim sorunu. burak-drogba-sneijder mi oynayacak, birisi kenarda mı oturacak; 4-2-3-1 mi olacak, 4-3-1-2 mi olacak soruları eşliğinde geçiyor galatasaray taraftarının günleri. öyle ki; kendince çözüm önerisi getiren herkes bu üçlüden birini kulübede oturtmayı veya göndermeyi düşünüyor, dolayısıyla "o adam kulübede oturacak adam mı lan!?!?!"cılar tarafından şiddete maruz kalıyor.
    5) yönetimin bangır bangır gelen yabancı sınırına karşılık kaliteli ve genç yerlilere bir türlü el atmaması. eğer bu fatih terim dahlinde bir konu ise; suç onundur. kıyasıya eleştirilmesi gerekmektedir.uzun uzun yazmaya, örneğe falan gerek yok. konu malum.

    bir de allah aşkına artık aydın yılmaz, aykut erçetin, yiğit gökoğlan, sercan yıldırım gibi oyunculara para dağıtmayalım ya! yeter amına koyayım! çok basit bir hesapla, dördünün ortalama yıllık maliyeti bir milyon euro olsa. yılda dört milyon euro çöpe gidiyor. bu oyuncuların takıma katkıları nedir peki? aydın beş yılda bir gol atar, eyvallah. aykut muamma, sercan urfa'da dj'lik kursunda, yiğit'ten haberim dahi yok. tek bir tane adam al, farzı misâl gökhan inler, farzı misâl nuri şahin, ne bileyim ben coentrao, kolarov, o, bu, şu... çok önemli değil. bir tane iyi yerli alsan; hiç değilse yerli rotasyonunda elinin rahatlatır, üstelik katkı da verir. ya da yabancı al, oturt tribünde. bunlar oturacağına, onlar otursun; hiç değilse bilelim ki; bu adam sahaya inerse iş yapabilir.

    ulan hiçbir şey olmuyorsa, şu adamlara verilen para ile arsa alın be! üç yılda on milyon euroya yakın para alıyor dördü, yiğit'in ve sercan'ın bonservis bedelleri de altı milyon euro civarı, eder sana on altı milyon euro! git arsa al, üç sene sonra ali ağaoğlu'na falan okutursun yirmiye- otuza. takıma daha çok katkı verir bu kımıl zararlılarından. böyle işte sözlük, çok doluyum belli konularda; ufak ufak içimi boşaltayım istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın