• 8118
    milli maç arasinda hazirlik maçi yapmasini dilediğim takimdir. öncelikle bruma'yi sari kirmizi forma altinda görmek adina istiyorum bunu. bir diğer sebebiyse bu isteğimin kadro dişi kalacak yabancilari netleştirmek ve yerlerini dolduracak türk oyuncularin son halini görmek. öyle sikintili bir dönemdeyiz ki, milli maçlar yüzünden terim bruma'yi antremanda görme firsatini yakalayamayacak ve ayrica madrid maçina 14 gün kalmişken hiç yanyana oynamamiş yabancilari antremanda bile yanyanayken göremeyecek. bir düşünsenize olasi şampiyonlar ligi kadromuzun söyle şekillendiğini: muslera-riera-semih-chedjou-eboue-bruma(amrabat)-selçuk-melo-sneijder-burak-drogba

    ilk aklima gelen, riera-eboue- chedjou üçlüsünün hiç yanyana maç yapmiş olmamasi durumu. bunun dişinda bruma oynarsa, ki fatih terim'in bu tarz risklerini daha önce çokca gördük, hiç pas atmadiği adamlara pas atmak zorunda kalacak ve hiç tanimadiği adamlardan top bekleyecek.

    olumlu bakmak istiyorum aslinda ancak ciddi anlamda, galatasaray'i bitirme politikasi herkesin istediği gibi başarili bir şekilde devam ediyor. transfer yapiyorsun, oynatamiyorsun. türkiye'nin en iyi hocasini milli takimla paylaşmak zorunda kaliyorsun. yabanci sinirlamasi yüzünden stsl'de birbirini tanima firsati bile bulamayan oyunculari şl'de birlikte oynatmak durumunda kaliyorsun. resmen dört bir yandan kuşattilar bizi. (fatih terim'in sözleşmesi iki sene uzatilmiş bu arada) tamam daha fazla uzatmayacağim bu entry'yi. 2 sene daha şampiyon olur, koyar geçeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın