• 8112
    bruma'nın da gelişiyle fatih terim'in 4-4-2'ye yeniden dönüş yapacağını düşündüğüm takım. şöyle ki bu sikimsonik yabancı kuralı yüzünden sneider'i tribüne yollayamazsın o yüzden.

    muslera-sabri-gökhan-semih-hakan-melo-selçuk-bruma-amrabat-burak-drogba

    böylece sneider kulübede olacak en azından bu daha anlaşılır. işte fatih terim bu yüzden olası görülen bir gökhan sakatlığında ceyhun'a güvenmiyor. serdar aziz isteğide anladığım kadarıyla bu yüzden.

    aynı şekilde erkan isteğide bu yüzden. kimi zaman erkanı oynatıp amrabat'ı yedeğe atmak yada önemli maçlarda erkan'ı kenara atıp defansa chedjou oynatma hakkını doğurmak için.

    arkadaş elin gavurları şu taraftar forumlarında nelerden bahsediyor biz nelerden bahsediyoruz amk düştüğümüz durumlara bak. şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyoruz kulüp olarak. böyle saçma kural mı olur amk ? biz şimdi madrid le juveyle oynicaz. allah korusun selçuk sakatlandı diyelim yekta ile mi çıkacaz şampiyonlar ligine ?

    yanlış anlaşılmasın yektayı küçümsemiyorum yekta'nın yetenekleri ve kalitesi benim bahsettiğim. sen böyle kural getir engelle sonra galatasaray uefa'yı alsın işte şunu alsın bunu alsın. nereye alıyoruz amk allah için ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın