• 8102
    takım pres yapmıyor, 2011-2012 sezonundaki takım çok hırslıydı elmander, engin baytar, melo kene gibi yapışıyorlardı rakiplere. sonra los galacticos havasına girdik herkes bir durdu. selçuk basmıyor, burak ileride yalandan pres yapıyor. eskişehir maçında ileride pres yapan bir tek sneijder vardı.

    okan, emre, suat'ın enerjisi hiç bir oyuncumuzda yok. ileride basmadıktan sonra rakibi boğamayız, presin drogba'dan başlaması gerekiyor. 35 yaşındaki hakan şükür deli gibi pres yapabildiyse ileride, drogba'da yapar. ki kompleksli bir adam değil drogba, kazanacağına inandığı anda ileride o presi de yapar.

    geçen dortmund maçını izliyorum adamların attığı tüm goller rakip kendi yarısından çıkarken yapılan pres sonucu kazanılan toplar sonucu oluşan goller. hatırlayın 2011-2012 sezonunda biz de öyleydik. elmander kapardı topu sonra bir şekilde gol olurdu. milan baros'un bursa'ya son dakikada attığı golü hatırlayın o senenin en güzel golüydü bana göre.

    kaldı ki şimdi çok daha yetenekli oyuncularımız var, ileride presi başlattığımız anda kapacağımız topların yüzde 70'i gol olur ben söyliyim.

    ha daha ligin başı bu kadar tempo yapamayız demeyin, dortmund makine gibi işleyebiliyorsa biz de işleriz.

    birde sanırım fatih hoca sistemi değiştirmek istiyor. bruma transferi buna işaret. kafasındaki şablon 4-2-3-1 sanırım.

    yalnız unuttuğumuz bir şey var. elimizde iki tane süperstar forvet var. ikisi de sahada olmadığı anda huzursuzluk çıkar. burak'ı kanada itebilirsek verimi azalır. ama bu mantıkla şöyle bir dizilim yanlış olmaz.

    ---------------muslera--------------

    --eboue--semih--chedjou--hakan--

    ------------selçuk--melo----------

    ----burak----sneijder-----bruma

    ---------------drogba--------------
App Store'dan indirin Google Play'den alın