• 8093
    11 ağustos 2013 galatasaray fenerbahçe maçı ile büyük darbe yiyen aşkımızdır.

    mehmet demirkol bir laf etmişti fenerbahçe için; arsenal'a büyük kötülük yaptılar. şimdi arsenal evinde fenerbahçe'ye 3 attım diye havaya girer, bütün senesine mal olur diye. işte galatasaray'ın tamda başına gelen budur.

    sen git 2 sene üst üste, eze eze ama buraya dikkat eze eze şampiyon ol, en büyük rakibin çıldırsın, dünya transfer yapsın, sen yine gel ama buraya dikkat yine; ezim ezim ez bunları daha sezon açılmadan, bir kupa daha al. işte bunun verdiği manevi doyum galatasaray'ın eskişehir ve bursa beraberliklerine mal oldu.

    ne diyor fatih terim herkes takımda 11 km koşacak, yani ne demek bu, sahada çalışmayınca, maça asılmayınca olmuyor. bu kadar kendine güven varken, bu kadar manevi tatmin varken, sen bu oyuncuları veysel sarı'ya pres yaptırabilir misin? yaptıramazsın. ama fatih terim yaptırır.

    doğru yaptırabilirdi; eğer takım içinde rekabeti oluşturabilseydi. 3. şampiyonluk çok zor bir şampiyonluk, takıma 3. kere şampiyon olma açlığını, o motivasyonu ancak takım içinde forma savaşı ile, yani rekabet ile verebilirsiniz. ama ne yazık ki galatasaray'ın oyuncuları arasındaki hem kariyer, hem kalite açısından uçurum; forma savaşını imkansız hale getirdi. 2 senedir galatasaray'ın 11'ini biliyoruz hiç değişmiyor, yedeklerin de artık değiştirme umudu kalmadı zaten. umut'un drogba'yı kesme imkanı yok, emre çolak, sneijder'ı kesemez, amrabat selçuk'u kesip formasyon değiştirtemez, galatasaray'ın 11'i bellidir artık ve bunu tüm türkiye gibi oyuncularda biliyor, dolayısıyla forma savaşı bitmiştir.

    üzerine birde hocanın milli göreve çağrılması ve hocanın; galatasaray'ın büyük hedeflerine rağmen bunu kabul etmesi veya etmek zorunda bırakılması *, takıma iyiden iyiye "biz bu ligi her türlü kazanırmışız baksana hoca bile gidiyor artık" dedirmiştir.

    önümüzdeki beşiktaş maçında, gücümüzü tekrar test ederiz ve yine en güçlü olduğumuz rakipsiz olduğumuz ortaya çıkar ama türkiye şampiyonluğu her zaman anadolu klüplerinden alınacak galibiyetlere bakar.

    fatih terim forma savaşını, bu yabancı sınırlaması varken acaba nasıl sağlar? şapkasında tavşan var mıdır? 3-5-2 işte bunu zaman gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın