• 8079
    artık nasıl oynaması gerektiği bellidir. selçuk inan ve felipe melo 4 3 1 2 de pasisifize oluyorlar. hele ki selçuk. selcuk bir maestro iken 4 3 1 2 de görev adamı oluyor, hiç bir esprisi kalmıyor. melo hem savunma hem ofans yapan bir adamken 4 3 1 2 de sadece ön stopere devşiriyor kendini ister istemez.

    drogba ve burak, ikisi de cok iyi oyuncular. ancak artık birinden birine kulübe yolu gözükmeli. bir mac biri bir mac digeri mi oynar yoksa devre devre mi degisirler bilmiyorum ama bu futbolcular küstürülmeyecek sekilde tek forvetli bir oyun stiline dönülmelidir.

    nedeni ise sneijder isimli takımın hücumdaki esas oğlanı.

    sneijderin paslarını gözünüzün önüne getirin. kanada, koşu yoluna kanat oyuncusunun karsısındaki elemanı ekarte eden ve takım arkadasına cok büyük bir alan acan paslar atıyor. bu yüzden benim nezamandır kızdıgım amrabat takımda sneijder ile oynadıgında en azından topu ileri tasıma adına yararlı oluyor. sneijderin paslarından yararlanmak icin kanatlardan hızlı katedebilecek oyuncularla oynamamız gerek. bu da muhtemel bruma transferiyle mumkun olabilir. erman da kadroda hep kendine yer bulmalı. ve bu sezon oynadıgımız macları gordukten sonra amrabat da ne kadar kızıp dursam da kadroda en azından yedek olarak yer almalı. kontenjanı nerden acarız ne yaparız bilemiyorum. yeri geldiğinde sabri yeri geldiğinde gökhan zan yeri geldiğinde ceyhun gülselam göreve gelecek; hücüm hattında kanatlar bir şekilde "kanatlandırılacak". galatasaray wesley sneijder gibi bir oyuncuyla oynayacaksa topu kanatlara yayabilmeli.

    yani şöyle anlatıyım. yağ var un var şeker var. her şey var ama biz pasta yapmak yerine musakka yapmaya calısırsak yapamayız. ama pasta yapmayı denersek pastanın en babasını da yine biz yaparız.

    hepimizin yeniyeni oturan bu gorusleri hocada da uzun zamandır vardı ki ısrarla kanat oyuncusu istiyordu diye dusunuyorum. hocam nolursun al yararlı bi kanat, 4 5 1 yada 4 2 3 1e dön. drogbayla burakı iyi idare et.

    sonrası?

    sonrası şampiyonluk. sonrası avrupada başarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın