• 103
    şöyle bir baktım olası rakiplerimize ve düşüncelerimi söylüyorum;

    ilk torbadan bana en cazip görünen takım arsenal. eminim emirates tribünleri drogba'yı tekrar görmek için sabırsızlanıyordur :/ en korkulan rakipler olan bayern münih ve barcelona'ya ise yalnızca 2 ve 4. torbadan gelecek rakiplerin kim olduklarına bağlı olarak razı olabilirim. örneğin barcelona - schalke - galatasaray - plzen grubu hiç de fena değil...

    ikinci torbaya baktığımızda açıkçası luce'nin takımı shakhtar ve psg'nin bizden uzak durmasında fayda var. marsilya iyi bir rakip olabilir fakat fransa deplasmanlarının bize ters geldiği gerçeğini de hatırlamak gerek. o yüzden milan veya cska moskova'nın isimlerini hiç anmadan çek bi schalke diyelim. eğer 12-13 sezonu son 16 kurası öncesi yarattığımız sinerjinin aynısını yaratıp schalke'yi çekersek, son 16 için büyük avantaj elde etmiş oluruz.

    son torbadan napoli gelirse ciddi anlamda işin rengi değişir yalnız. üst üste 2. kez katıldığımız şampiyonlar ligi'nde amaç yine son 16 takım arasına kalmak olduğuna göre işimizi kolaylaştırmak adına bir austria wien ya da viktoria plzen çok daha güzel olur. bundan sonraki tercihlerim de sırasıyla anderlecht, kopenhag, steaua.

    hadi rastgele cimbomum, yolumuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın