• 718
    ulan o kadar korkuyorlar ki. o kadar ödleri boklarına karışıyor ki...

    - emirates kupası'nda pusuya yattılar. kupayı çaktık manşetlerine.
    - fenerbahçe maçında * yine bizi şişirdiler, mağlup olursak kadro maaliyetleri, maaşlar falan yazılıp rezalet havası yaratılacaktı. drogba kafayı soktu.
    - emenike transferine yatırılan toplam para bizim sneijder'e yatırdığımız para kadar. ama sneijder'in parasını ülkedeki tüm yetimler öderken, emenike'nin parası için bir tane haber yapılmaz. sonuçta adamlar vatana hizmet etsin diye aldılar adamı.
    - baktılar porto, arsenal, fenerbahçe; yine geleni tokatlıyoruz, önce kolpa oğlu kolpa bir burak yılmaz krizi yarattılar. burak 2 haftadır ilk 11 ve kapak takmakla meşgul. yalanlama yapmasını bekleyerek kriz ortamına çanak tutan bize bile takıldı o kapak.
    - fatih terim'e tamamen sinsice ve haysiyetsizce milli takım emanet edilmeye kalkıldı. fatih terim ile devlet erkanı görüştü falan. bu 4 maçta galibiyet olsa bile 2014 dünya kupasına katılamama durumumuz var. yani fatih hocanın elinde değil hadise. dolayısıyla niyet o 4 maç değil. ayrıca şenol güneş ve mustafa denizli orada dururken bunun önerilmesi bile ayıptı. şimdi ilk maçta seçilecek kadro üzerinden galatasaray camiasına atılan boklara bakın. emre belözoğlu çağırılırsa 'fenerbahçeli adamları yormak' olacak amaç, çünkü zaten gidemeyeceğiz 2014'e. sabri sarıoğlu çağırılırsa 'kendi adamlarını oynatıyor' olacak. takım içi kulisler, otlar boklar konuşulacak.
    - şimdi de gazeteleri aç bak, 25 ağustos 2013 bursaspor galatasaray maçı'ndan sonra her yerde 'drogba krizi' diye başlık var. drogba'ya yakıştıramayan mı dersin, galatasaray'ın başı ağrır diyen mi ararsın. ki bu iki tabiri kullananlar sırasıyla arif erdem ve hakan ünsal. ulan bir de gürcan bilgiç ve rıdvan dilmen gibi fenerbahçe'li yorumculara bakıyorum; adamlar nefret ettirecek şekilde körlemesine takımlarını savunuyor. bizim adamlarımız da bize vuruyor. drogba oyundan çıkınca morali bozulmuş olabilir amk. ne var bu kadar kriz havası estirecek?

    eller ayaklar titriyor beyler. ama nafile. durduramayacaksınız!

    ek: ümit ozat'ın drogba ile ilgili yaptığı yorumun videosunu gösterdi arkadaşlar şimdi. işi gücü olan izleyip tansiyonunu yükseltmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın