• 8005
    kötü oynayan takım. kötü oynayan futbol takımı. iki yıldır hepimizin içten içe farkında olduğu, ancak kendimize dahi itiraf etmeye cesaret edemediğimiz gerçek bu.

    bugün* kaybedilen puanlar zerre sikimde değil, kimse 34'te 34 beklemiyor zaten, ki bursaspor deplasmanı gibi zor bir deplasmandaydık, puan kaybı çok normal. ancak huzursuzluğumuzun gerçek kaynağı olan konu; iyi bir oyunla,tabiri caizse evire çevire kazandığı maç bir elin parmak sayısını geçmiyor bu takımın. kaliteli ayaklarıyla, bir şekilde kazanmasını biliyor ama rahat rahat, ezici bir üstünlükle kazanılan maç göremiyoruz. 'göze hoş gelen futbol' yok tam tabiriyle. 1-0 öne geçince, içerde bile o rüzgarı arkamıza alamıyoruz.

    bu durumun sebebinde birçok faktör olduğu bariz. tff dayatmaları, takımdaki kalite harmonisini sağlayamayışımız, yerli kalitesindeki bariz yetersizlik, bek zayıflığı, kanat yokluğu...her faktörün hakkını verir şekilde etkisi var bu durumda, ama en çok galatasaray yönetimi ve fatih terim'in etkisi var.
    futbol federasyonu haysiyetsizse ona göre savaşacaksın, kalite dengesizliği varsa ona göre transfer hamleleri yapacaksın, yerli kaliten düşükse gerekli takviyeyi kulübene yapacaksın, adam akıllı bir kanat alacaksın. 6+0+4 rezilliğini gözardı etmeden yazıyorum bunu, o aşağılık hamlelerini yapıyorsa onlar, sen de ona göre hamleni yapacaksın.
    senin rakibin onlar değil, avrupa'dakiler, şampiyonlar ligi.

    daha mükemmel olma yolundaki adımların, belki rehavet, belki yanlış bir özgüvenle atılmadığını ya da göstere göstere ağırdan alındığını düşünüyorum. ortada kötü niyet tabiki yok, ama, ama işte.
    daha muazzam olmalı bu takım abi ya, çok daha fazlasını söküp almalı. var bu potansiyel, ona kızıyoruz biz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın