resim
Erman Kılıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Hatayspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 275
    ulan adamı sövdürcekler illa. erman kılıc net bir anadolu erkeğidir, ne eksiği ne fazlası. ortalama turk erkegi budur; esmer kavruk tenli has anadolu delikanlısı. sanki ulkece boyumuz 1.98 de adamın boyuna dil uzatılıyor. bunu söyleyenle yan yana getirsek aralarında 3 parmak 5 parmak ya fark eder ya etmez.

    herseyden önce birinin fiziksel özellikle dalga gecmek insanlıktan nasibini almamaktır. utandım ya okurken. neymiş boyu şöyleymiş tipi böyleymiş. töbe töbe.

    keşke erman kılıç'a benzeseydim de galatasaray futbol takımında drogba sneijder ve selçuk'la aynı ortamda olsaydım. uçakta halay ceken de antremanda komiklik yapan da ben olsaydım.

    sen ki erman'ın fiziksel özelliklerine laflar söylüyorsan yarın öbür gün attıgı bir golden sonra sevinirken hiç mi vicdan yapmayacaksın lan? nasıl sevineceksin.

    güzellik çirkinlik hatta boy insanın genlerinde olan özelliklerdir. bitki mi amnakoyım bu sulayınca uzasın hemen.

    son olarak erman'la ilgili bişey söylemek gerekirse; galatasaraya yakısıklı aydın yılmaz'ın 10, tatlı amrabat'ın 8 katı katkı saglayacak has anadolu erkeği. ayrıca sadece galatasaray oyuncusu olmasıyla bile istediği kızı kaldırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın