resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2873
    bu sefer sıçtı.

    ne zaman sezon öncesi taraftarın sesi biraz yükselse, hemen ardından patlatırdı transferi, gözleri boyar çıkan çatlak sesleri dindirirdi. önemli olan şampiyonlar ligine katılmak, avrupa'da yardırmak hiç bir zaman olmadı onun için, tek sevdası hep koltuk idi.

    çeyrek final oynatan zico'yu nasıl o sezon yolladığı hala aklımda. keza geçen seneli meireless transferi.

    sezon sonlarında çıkan çatlak seslerde ise işi daha kolaydı, rakibin ya yıldızını çalacaksın ya da transfer etmek için çaba sarf ettiğini. ikisinden birini yaptın mı kralsın, yok yapamadın mı bir pahalı transfer daha mayıs bitmeden kurtarırdı kendisini.

    ancak bu sezon kendi kazdı da kazdı hiç arkasına bakmadı. kör kütük 6+0+4'ü savundu, 17 kulübü karşısına, tff'yi yanına aldı. yok efendim aylar öncesinden planladık bu kural değiştirilemez diye tutturdu.

    elindeki en değerli kanadı ansızın yunanistan'a uçurdu, taraftar istedi de istedi diye emenike'yi getirdi. ama bu sefer hata etti. ön eleme maçı daha geçmemişti.

    haftasonu önce torku konya mucizeye imza attı, dün ise beklenen oldu arsenal güle oynaya geçti fener'i. taraftar bir kez daha ayaklandı, uyandı "yönetim istifa" sesleri yine çınladı.

    bu sefer eli kolu bağlı, ileride yapması gereken transferi erkenden yaptı, 6+0+4'de bir başka transfer için elini kolunu bağladı. yerli alıp susturayım dese tek alternatifi var arda turan, ona da 20 milyon euro vermez herhalde. verse de arda gider mi ? gitse de fenerbahçe taraftarı ona kucak açar mı ? bir değirmenin suyu meselesi var tabii, 35 milyon euro zaten harcandı. ferhat kiraz, veysel sarı da artık ilaç olmaz, kurtarmaz başkanı.

    sanırım artık geldi yolun sonu.

    son olarak bir de bari gitmeden holmen'i ya bir yere kirala ya da bir fenerium'un başına geçir de boş durmasın çocuk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın