• 14
    bence galatasaray'a çok faydası olacak gelişmedir.

    1-fatih terim'in milli takım öğrencileri aynı zamanda rakipleri olacağı için ligde karşılaştığımız futbolcuların bütün özelliklerini a'dan z'ye öğrenecektir.

    2-fatih terim'in genç oyuncu yetiştirme özelliğini biliyoruz. alpay özalan'ı 3.lig takımından milli takım oyuncusu yapan bir hoca. adını sanını duymadığımız oyuncuları futbol dünyasına sokabilir ve bu oyuncular fatih terim'e tapacakları için her türlü galatasaray kapısından içeri gireceklerdir.

    3-mevcut federasyondan hiç kimse memnun değil evet, ancak trip atarak, konuşmuyorum ya diyerek bu problemler çözülmez. aynı zamanda politik davranmalıyız ve fatih terim'in de federasyonun bir parçası olmasını koz olarak kullanmalıyız.

    4-yabancı sınırlaması konusunda fatih terim milli takım teknik direktörü olması sebebiyle serbest kalması yönünde illa ki etkisi olacaktır. hadi serbest kalmasa bile makul seviyeye çıkartılacaktır.

    5-fatih terim belki dünya kupası'na katılamayabilir, ancak bundan dolayı kimse onu suçlayamaz, takımın hali ortada zaten. kafası rahat ve stressiz olacaktır.

    6-mevcut oyuncularımız milli takıma gittiğinde en azından bir selçuk inan abdullah avcı ya da ersun yanal hakan şükür problemi yaşamayacaktır. daha fazla sayıda galatasaraylı oyuncu milli formayı giyecektir ve bu oyuncularımıza seviye atlatacaktır.

    7-hem milli takımda hem de galatasaray'da başarılı olan bir fatih terim zaten çok yüksek olan itibarını ulaşılmaz seviyelere çekecektir. her gittiği ülkede mourinho edasıyla karşılanacaktır. bu da sonuç olarak galatasaray'ın marka değerini arttıracaktır.

    8-ülke futboluna yeni bir heyecan gelecektir. şahsen son zamanlarda milli takımdan tat alamıyordur ve maçları bile izlemiyordum. şimdi ise bu gelişmeyle heyecanlıyım, tekrardan milli takım maçlarının zevkini tadacağım.

    aklıma gelen faydalı yönler bunlar, herkes bu gelişmenin galatasaray'a zarar vereceği endişesi içinde. ama güvenin ve unutmayın fatih terim allah kerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın