resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 833
    ülkemizde popülarite diye bişey vardır ancak yorumlamak yoktur.

    kızlarda bu sene siyah tayt modası vardı. kızın öyle bacakları var ki ptt 1. ligde stoper olur ama kalkıp tayt giymiş. o giymeyecek işte, diğer kızın bacakları çarpmış ama moda ya, o da giymiş. oysaki bi kız var, duru biz güzelliği, nacizane vücudu var, o kız belki başka bişey giyse bol olu, dar olur ama tayt tam olmuş.

    biz de avrupaya uyduk. gençleştirme aşılarından etkilendik. altın jenerasyon denmeye başlandı gurbetçiler için, küçük taşlarla kıçımızı silmeye çalıştık, elimiz pislendi. hayatında çalıştığı en kariyerli topçu cihan haspolatlı ve pierre webo olan teknik adamı direk milli takımın başına getirdik, hem de başında yıldırım demirören tüpçüsüyle. nasıl başarılı olalım ki?

    başarı sabır işidir dediler. arkadaş sabır işidir ancak yolda giderken bile 1000 km gidersin sonra tabelaları görürsün "aha burdan gideyim , doğru yoldayım" dersin. biz bi andorrayı bi de estonyayı yenelim, sonra sabır diyelim! yemezler.

    şimdi yine sarılacaklar fatih terime. neden? çünkü fatih terim bu ülkenin gelmiş geçmiş yetiştirdiği en iyi teknik diretör çünkü. abdullah avcının övünerek hatırladığı maçlar kadar, fatih terimin unuttuğu zaferleri vardır.

    şimdi abdullah avcı dönsün köyüne, boyundan büyük işlere kalkışmasın, kimsenin adamı olmaya çalışmasın, bi anadolu kulübünde efsane hoca olsun, akıllarda güzel hatırlansın. beyaz gömleğin kollarını sıyırıp babacan tavırla komut verince lider olunmadığını öğrensin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın