2013-14 Türkiye Süper Lig 1.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
2 - 1
  • 116
    sezonun ilk maçinda guzel bir baslangic yaptik. macin cok buyuk kisminda rakibi tamamen surklase ettik. yedigimiz jeneriklik gol sonrasi bir sure panik yapsak da, nihayetinde lige kaldigimiz yerden devam ettik. oyuncularimizla ilgili notlarim su sekilde;

    muslera: yine her pozisyonda dogru yerde durdu. dosta guven, dusmana korku saldi. muhammet demir'in yuzde yuzluk bir gol vurusunu mukemmel cikartti. rovesatayi da neredeyse cikariyordu. gercekten harika bir kalecimiz var.

    eboue: super kupa maçina kiyasla hucuma daha fazla destek verdi. ileri cikislari etkiliydi. topu kaybetmemek icin cok ugrasti. bence iyi oynadi.

    chedjou: takima yavas yavas alistigini gosterdi. semih ile birbirlerini tanidikca daha da iyi olacaklar.

    semih kaya: cok iyi top oynadi. sasirtmadi.

    hakan balta: macin esas surpriziydi. sozluk dilinden konusacak olursak bir ansızın çıkıp gelen kaliteli ve yerli sol bek degil belki ama gaziantep sag kanadini ozellikle ilk yarida felç etti. iki pozisyona girdi. iceri dogru donup, drogba'ya sag ayagiyla actigi orta net bir asistti ama buyuk usta golu yapamadi. buyuk ihtimal o da hakan'in topu oraya atabilecegine inanmamisti. yedigimiz golde hatasi vardi kabul ama cidden iyi oynadi.

    hamit altıntop: cok kotu oynadi. tribunlerin top ona geldigindeki homurtulari hos degil tabii ama cidden cok kotu oynadi.

    emre çolak: ikinci yarinin basinda hamit'in yerine oyuna girdi. selçuk'un sol iç bolgesinde oynadi. iyi de oynadi. daha basit oynadikca buyuyecek bu cocuk.

    melo: takimimizin en iyisi oydu kanimca. her topa basti. her mucadelede vardi. oyunu ters toplariyla acmayi bildi. penaltiyi burak'a birakmasi cok klas oldu.

    selçuk inan: nasil oynadigini anlamak icin en guzeli o ciktigi andan sonraki galatasaray'a bakmak olur. o ciktiktan sonra topu pek tutamadik. bu takimin yarisiydi 2011-2012 sezonunda. bugun yarisi degilse bile en asagi ucte biri hala o. yuruyedursun.

    erman kılıç: 74. dakikada selçuk'un yerine girdi. sag icte oynadi. kritik top kayiplari yapti. iyi niyeti cok belli ama ilk kez tribunlerin onune cikti sami yen'de. heyecanli hali belli oluyordu. bu sezon kenardan gelip is yapacaktir erman.

    sneijder: kramponlarinda sanki bir tutkal var ve top ona yapisiyor. ilk goldeki alisi, donusu, verisi muazzamdi. durmayip pozisyonu takip etmesi ve o acidan golu yapmasi buyuk isti. 38 derece atesle ciktigi macta her seyini verdi. macin sonlarina dogru yoruldu. sari kart gordugu pozisyon tamamen yorgunluktandi ornegin. ama iyi oynadi. burak'a attigi pas world class idi.

    burak yılmaz: kotu kontrol ettigi tek bir top dahi olmadi. bu ozelligini de gelistiriyor. kostu, mucadele etti, arandi. cok gol pozisyonuna giremese de takim oyununa cok yardim etti. ust uste 6. lig macinda da golunu atti. 81'de taktik icabi yerini alkislar arasinda engin'e birakti.

    engin baytar: oyuna girdikten sonra cok guzel bir gol firsati yaratti. top yarim metre sagdan gitse bugun o harika golu konusuyor olurduk. onun disinda savunmaya cekildigimiz anlarda ekstra bir hareketi yoktu.

    drogba: her seyi yapti. savunmada da vardi, hucumda da. top tuttu, burak'a alan yaratti, paslariyla takimi besledi. macin basinda net bir gol firsatindan yararlanamasa da ozellikle mac sonunda savunmada kritik toplar cikardi. buyuk oyuncu oldugunu bir kere daha gosterdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın