• 4
    amatör olarak spor yapıp gaza gelmeye çok meraklı türk gencine kalp krizi, spordan soğuma gibi etkileri olabilecek antreman tekniği.

    arkadaş adam sprinter gibi olmak istiyorsan bunu yapacaksın diyor da o 1-2 dakikalık 8 deparı arka arkaya neredeyse hiç dinlenmeden atabilmek her baba yiğidin harcı değildir.

    amcam 45 dakika hafif tempo koşacağına 10 dakika sprint yap diyor ama kardeş o 10 dakikalık sprinti arka arkaya atacak kuvvet ve dayanıklılık için uzun süre o 45 dakikalık hafif tempoyu yapacaksın. ciğer kapasiten artacak. o sırada kuvvet antremanı yapacaksın. ondan sonra o hale geleceksin.

    güzel kardeşim o teri atmadan başarı yok. yine at o sprintleri atma demiyorum ama önce kendini belirli bir düzeye getir ondan sonra ne yapacaksan yap.

    bir de en minimumda olan antreman olarak vermezler mi o 8 deparı nasıl tutuluyorum anlatamam. ulan normal bir insanın 8 adet 1-2 dakikalık deparı atabilecek hale gelmiş olması başlangıç seviyesi değildir. artık orta seviyelere gelmiş bir durumdur. milleti yeni yeni sözüm ona mucizevi yöntemlerle gaza getirmenin anlamı yok.

    bu deparları tamamlayamadığı için morali bozulup sporu bırakan bir, 3. deparda arka adalesi atan bir olmak üzere toplam iki adet arkadaşıma mutlu mesut spor hayatlarını zehir etmiştir bu yöntem.

    sahilde beton zemin üzerinde atılmaz o deparlar çünkü. ama babaların tartan pistli hadi en kötü toprak zeminleri de ülkemizde pek yok.

    akıllı olun gençler. benden söylemesi.

    edit: arka arkaya 5 adet 200 metrelik depar atabilecek durumdayım onu da belirteyim de şeklim olsun. ama bu düzeye gelmek adanmış boyutunda sporla geçen 2,5 ay sonunda olabildi. 2,5 ay daha geçsin ondan sonra hiit antremanın tam hakkını verecek halde olurum diye düşünüyorum. ama bak 5 ay haftada 6 gün toplam en az 8 antreman yapar haldeyim. önemli nokta bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın