• 106
    güzel kardesim daha gectigimiz son 8 ay icerisinde isyerinden bir abimizin akciger kanseri oldugunu ögrenmistik.63 yasînda kendisi ve o yasında kanseri yendi, belki de durumu senden ciddiydi.kimse dillendirmese de kendisi icin malum sona gelindigini dusunuyorduk ama adam yendi kanseri ve aramiza dondu. abi nasil yaptin dedigimde "inandım" dedi.
    canim kardesim 3-5 arkadas 0 dost demissin ya önce bir utan zaten kendinden su yaptiklarindan,su tavirlar bir galatasarayliya yakismiyor. bu ne umutsuzluk n.zamax ilk maci 3-0 kazandigi ilk anda durum nasildi, nasil efsane oldu rovans. oldtrafford'da 0-2 iken kac kisi inanmisti. bak biz geri donuslerin efsane maclarin takiminin taraftariyiz, yenilgiyi kabullenmek bize yakismaz.
    duydum ki kacip saklanacakmissin. sanirim aileni cezalandirmayi istiyorsun, ben de senin yaslarindayken üstüme cok geldiklerinde defalarca "insallah basima bir sey gelir de üzülürler kiymetimi anlarlar" dedim.
    23 yasında adamsın ulan 23!! bu ne umutsuzluk be kardesim hayatin daha basindasin, bir gün seni hak eden bir insanla yuva kuracak, airkaynana jr'a galatasaray'ı anlatma onu maca goturme hayaliyle yasayacaksin.
    2000 yilinda 1 e karsi 250 oran verilirken kazandi galatasaray o kupayi, senin kazanma ihtimalinden daha mı yüksek!!

    nickinin yaninda bu kadar cok entry girince benim icin bir an ölmüstün su an yasadigini biliyorum, korkup kacmayi secersen bizi hayal kırıklığına uğratırsın.
    sen galatasaraysın. adının olduğu her yerde umut var...
App Store'dan indirin Google Play'den alın