resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2866
    bu adamın iyi yaptığı tek şey gündem değiştirmek.

    galatasaray'ın şampiyon olduğu sezon sonu,aldığı bir kupanın ertesi günleri ya da galatasaray'a kaybettiği derbi maçtan sonraki gün mutlaka gündemi değiştirecek bir şey bulur, yapar, yaptırır.

    şampiyon olursun, arkasından istifa eder, sonra geri döner. (bkz: aziz yıldırım ve aykut kocaman geleneksel istifa etme şenlikleri)

    derbi kazanırsın, 6 ay önceki videolar çıkarılır ortaya (bkz: arda turan) (bkz: cemal nalga) vs.

    kupa kazanırsın, galatasaray'ın en iyi oyuncularıyla ilgili asparagas haberler gazeteleri süsler. (bkz: arda turan) (bkz: burak yılmaz) vs.

    (bkz: bi bitmediniz amk)

    şunları iyi yaptığı kadar kendi klübünü iyi yönetseydi 2006 ve 2008 şampiyonluklarımızı kazanabilir 2010'da bursaspor'a verdiği şampiyonlukla çoktan hem arayı açmış hem de 4.yıldızı takmış olurdu.

    galatasaray kompleksli, lanetlenlenmiş bu adam bu kadar günahı ile en çok galatasaray şampiyonluğu gören fenerbahçe başkanı olarak tarihteki yerini alacaktır.
    kendisinin vefa küçük'ü 1 oy ile geçip fenerbahçe'ye başkan olduğu 1998'den bu yana galatasaray 1 uefa kupası, 1 uefa süper kupası, 8 lig şampiyonluğu, 3 türkiye kupası, 3 türkiye süper kupası, 3 tsyd kupası, "1 emirates cup" (u: maksat trollük olsun (;) kazanmıştır.

    bir gün başkanlığı bırakacak ya da vefat edecek ama galatasaray taraftarı kendisini asla unutmayacaktır.

    tüm bu başarılardaki payı sebebiyle teşekkürler efsane başkan.

    ama 100 yıllık rekabeti ve dostluğu nefret boyutuna getirdiğin için, kardeşi kardeşe kırdırdığın için ve dahası güzide camiayı, şike,ırkçılık gibi ahlaksızlıklara bulaştırdığın ve bunları savunduğun için, fenerbahçeli dostlarımın yüzünü kızarttığın için seni asla affetmeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın