resim
Erman Kılıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Hatayspor
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 244
    müthiş sevdiğim bir adam. 4-3-1-2 sistemi için de sneijder'in yedeği olarak transfer edilmesi güzel hamle. bunun kasadan 0 lira çıkmadan yapılması bu hamleyi daha güzel kılıyor. şu yabancı sınırı da üzerine katınca transfer neredeyse(yaşı çık) kusursuzlaşıyor.

    da kanatta olmaz bu adam. yani olur da olmaz. sivasspor'da geçirdiği 2 rezil yıl var. tamamını kanatta geçirdi -ki orda bi de daha gençti bu adam-, sürati filan daha yerindeydi. belediye'de 4-3-3'ün kenarlarından biriyse de orda da müthiş üretken bir adam değildi. ne zaman rıza hoca(çalımbay) onu kenerlardan kurtarıp, santrforun arkasına yerleştirdi, o zaman erman çoştu.

    sneijder'in yerinde oynarsa, oyunu sneijder kadar zenginleştiremez belki ama işin tabela kısmında sneijder sana ne veriyorsa, onun iki katını verir. o pozisyon için belki de ülkede erman'dan daha iyi bir yerli alternatif yok. orası için transfer ettiysek erman'ı, çok iyi yaptık, çok güzel oldu. ama kanatta kullanmak için aldıysak şayet, adamın sivasspor'daki huzurunu haybeye bozmuş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın