• 3251
    tarafsız sahalarda oynanan ve tribünlerin yarı yarıya paylaşıldığı hangi maçta rakip tribünden daha iyiydi, ben hatırlamıyorum.

    dün* de aksi olmadı. daha iyi oynadığın, rakip takımın kırmızı kart görüp dağıldığı, skor olarak öne geçtiğin bir maçta bile tribün hakimiyetini rakibe verdin. adamlar ikinci yarı pısmış, dalga dalga geliyorsun, senin o tribünleri aşağı indirmen lazım ama bir bakıyoruz, yenik ve eksik durumdaki fenerbahçe taraftarı senden çok daha baskın.

    dünkü olay ayıp da, hagi zamanında 5-1'lik kupa maçı var lan. 5-1 amına koyim. 5-1 yenmişsin. her golden sonra pınarbaşı çeksen, gene tribün olarak önde olan sen olacaksın ama halen ara sıra açıp o maça bakarım; orda da tribün olarak daha iyi olan taraf sen değilsin.

    lan bari hiçbir şey yapamıyorsan, dünkü maçın* son 1 dakikasında oley çek. futbolcular pas üzerine pas yapıyor, buna çanak tutuyor ama sende gene tık yok. fener taraftarı olsa taşağın amına koymuştu.

    her kulübün iyi tarafları olduğu gibi kötü tarafları da var arkadaş. allah gene hiçbir kulübü mükemmel kılmayıp, tek mükemmel benim mesajını burda da vermiş.

    galatasaray kazanan bir camia, türrkiye'nin en prestijli, en tanınan, en başarılı spor kulübü. ama taraftarındaki bağlılığa, aşka, desteğe, orijinalliğe bakıyorsun, fenerbahçe'den de, beşiktaş'tan da geride. tribün grubunun adına bakıyorsun: ultraslan.

    amına koyim ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın