• 5
    galatasaray etiğine, ananelerine haiz son derece beyefendi galatasaray cafe crown coachu. demeçlerindeki üslup, tutarlılık, naiflik benim özellikle çok hoşuma gitmekte. bu karakterde birinin kulübümüzden yetişmiş olması ve aynı zamanda gönül bağıyla kulübümüze hizmet vermesi ayrı da bir gurur kaynağı. kariyer olarak, 12 dev adamın avrupa şampiyonasında final oynadığı dönem aydın örsün yardımcılarından biridir. ülkersporun altyapılarından tut tüm kademelerinde aşağı yukarı yer almıştır.
    galatasarayımızın final-four oynadığı uleb cup kupasında bir maçtan sonra galatasarayın suyundan içmiş herkesin avrupa takımlarına karşı bir farklı oynadığından, her branşta galatasarayın büyüklüğünden bahsetmiş bendenizden yıldızlı bir on puan kazanmıştı.
    insan olarak bir galatasaraylı olarak çok fazla sevmeme rağmen coach olarak henüz yeterli seviyeye gelemediğinden de biraz bahsetmek istiyorum. özellikle son dakikalarda bariz hatalar yapsa da gelecek için umutla bakmamı da sağlayabiliyor kendileri. bu sene galatasaraydaki 3. senesi ve bu üç sene içindeki kurulan en iddialı kadro kurulmuş durumda. bu demek oluyor ki bu sene coachluk olarak en ciddi senesi çünkü camia artık iyiden iyiye şampiyonluk istiyor. umarım herşey istediği gibi olur ve galatasaray üzerine koyarak her sene daha büyük başarılara imza atar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın