resim
Ergün Penbe
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 196
    futbolculuğun ete kemiğe bürünmüş hali. hiç hatırlamam ergünün tansiyonu yükseltecek davranışlarını. derbilerden önce verdiği zehir zemberek açıklamalarını. ya da milli takıma damga vurduğumuz yılalrda takımlaşma yarattığını, milli takıma haset karıştırdığını. adam gibi adamdı çünkü kendisi.

    ergün penbeydi o, milan maçında ümitler bitti eve dönelim diyenlerin, televizyonu erken kapatıp sabah işe gidecez yatalım diyenlere yüzyılın pişmanlığını yaratan maçın, kilidini açan golün ortasını açtı. dikkat edin, o orta milana karşı açıldı, son dakikalarda açıldı. ölçüldü biçildi. top ceza alanına can havliyle tepilmedi, sakince açıldı.

    herkesin sevdiği bi yönü vardır bu adamın ama kimsenin sevmediği yoktur. fenerbahçe kulüp tarihinde olsaydı kendisi ilahlaştırılırdı, çünkü onlar için karakteri 10 15 gömlek büyük ancak bizim için galatasaray formasına yakışan futbolcular listesinde bülent korkmaz, hakan ünsal, tugay kerimoğlu gibi arkadaşlarıyla birlikte anılıyor. işte böyle futbolcular bizi tüm rakiplerimizden farklı kılıyor.

    işte bu da klasik bi ergün penbe fotosu: fazlasında gözüm yok, hayattaki herşeyim bana yeter mütevazılığı ile.

    https://www.google.com.tr/...ati.html%3B200%3B250
App Store'dan indirin Google Play'den alın