• 681
    sözde sözlükte siyasete izin vermeyen moderasyon.
    işin aslı sözlükte siyasetin dik alasını kendileri yapmaktadırlar. en azından içlerinden casus isimli moderatör açıkca bir siyasi görüşe hizmet amacıyla görevini canla, başla yürütmektedir. en son "her yer taksim, her yer direniş" başlığını silmiş.

    bu başlığın sporla, futbol ile ilgisi yoktur diyen adam kimse kusura bakmasın, açıkca hükümet partisi yandaşlığı yapıyodur.
    bakalım....

    sene içerisinde atılan gaz bombalarının rüzgarın etkisiyle tribüne girmesi yüzünden binlerce taraftarımızın hayatı tehlikeye girmedi mi? nefes alabilmek için saha zeminine inen taraftarlar yüzünden bir de kulübümüze utanmadan ceza vermediler mi?

    seyrantepe inşaası nedeniyle hükümet tarafından galatasaray kulübü kul, köle yapılmaya çalışılmadı mı? yerleşmiş bir kültürümüz olmasa aynı beşiktaş ve fenerbahçe'nin iktidara teslim olduğu gibi teslim olmayacak mıydık? ferit şahenk, yıldırım demirören muadili adamları yönetime doldurmayacak mıydık?

    yabancı sınırlaması diye bir kural var, sebebi nedir? padişahımızın yabancı sınırını destekliyoruz görüşü değil midir? 17 süperlig kulübünün ne düşündüğü bu yüzden göz ardı edilmiyor mu?

    galatasaray'ın, beşiktaş'ın, fenerbahçe'nin yüz küsür senede bu ülkeye hizmet ede ede sahip oldukları her şeye kasımpaşa gibi bir kulüp iktidar tarafından seçilerek 2 senede sahip olmadı mı?

    televizyon ve gazeteler, yani medya direniş'i baştan aşağı yanlı gösteren hatta yokmuş gibi davranıp penguen gösteren ferit şahenk, yıldırım demirören gibi galatasaray düşmanı iktidarın has adamlarının elinde değil mi? bu yüzden sahada uğradığımız haksızlıklar her hafta göz ardı edilmiyor mu? maç ihalesini elinde tutan digitürk bir anda hükümetin güdümüne girmedi mi?

    federasyon'un tüm kurulları galatasaray'dan tiksinen adamlarca işgal edilmemiş mi? her sene bu yüzden rakiplerimizden en az 6-7 puan geride başlamıyor muyuz lige? bu yüzden şike aklanmadı mı?

    ..... ve daha niceleri. sayın moderatör, dünya görüşün direniş'i sadece ve sadece 3 ağacın sökülmesine tepki olarak anlayacak kadar darsa izin ver açıklayayım. direniş hükümetin hayatın her alanında uyguladığı hukuksuz, faşist, dediğim dedik, intikamcı ve baskıcı yöntemlerine insanların tepkisidir. yani direniş aslında aynı zamanda yukarıda saydığım ve daha sayamadığım nice sportif çarpıklığa karşı galatasaray taraftarının ve diğer takım taraftarlarının hatrı sayılır bir kısmının yeter diye haykırmasıdır. işte bu yüzden tüm türkiye'de her yer taksim her yer direniş sloganları atıldı. ve sen bu sloganı siyasi olması gerekçesiyle siliyosan, kusura bakma siyasi olan sensin. lütfen galatasaray sözlüğe siyaseti bulaştırma. bir görüşü açık açık koruma. spora doğrudan etki eden toplumsal olayları tamamıyla siyasi diye yorumlayarak fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür galatasaray taraftarını aptal yerine koyma. yoksa belki yarın, belki yarından da yakın sen de o çok korktuğun orantısız zekaya maruz kalacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın