resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 2155
    galatasaray taraftarının bir kısmı kendisi hakkında yaptıgı yorumlarla yine her zaman ki vizyonsulugunu belgeledigi futbolcu. kanıtlayamam ama bu tip taraftar aynı zamanda muhasebeci de dedigimiz 2 para konuşuldu mu agzının suyu akan bir profil.

    bizim esas hedefimiz cl degil mi? ee o zaman madrid maçının daha ilk maçtan bitmesini sağlayan, birbirinden boktan 2 gol yememize neden olan, her 2 macta da en ufak bir ofansif katkı veremeyen futbolcu emanuel eboue degil mi?

    bana caykur rize macında 2 kişiyi çalımlayıp gol attı deme! caykur rizeye o atmasa burak atacaktı drogba atacaktı birisi atacaktı. ama real madrid maçını baltalamanın geri dönüşü yok. madrid sana 2 tane rezil gol attıktan sonra o turu verir mi? ama caykur rizeye her türlü o golu atarsın.

    ve bu 2 mactada gorevini layıkıyla hatasız yapan albert riera ile yatıp onla kalkıyoruz.

    neymiş çok para alıyormuş, ulan sanki cl ceyrek finale kalmış takımlar bedavaya oynatıyorlar oyuncularını. vizyonsuz, gelmiş elinde hesap makinesi ilkokul matematigi yapıyor, 2 finans sorusu sorsan oturur kalır, toplama çıkarma yapıyor. 2.9m cok para 2.5m makul diyor. neymiş fm de once riera yı satıyormuş cakma ersun yanal. garibim yaa keske topcu olsaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın