• 156
    haluk yürekli'nin twitter'dan yazdığına göre aziz yıldırım hürriyet,habertürk,fanatik vs. bir çok gazete müdürünü/yetkilisini yanına çağırmış ve toplantı yapmışlar.

    ayrıca bugün fenerbahçe'nin 3 kaptanı emre b.,volkan ve kuyt basın toplantısı yaptılar. toplantının ana fikri de" uefa'nın aldığı kararların türk sporuna yapılan bir darbe olduğu ve sanki türk düşmanı kararlar aldığı".

    şimdi göreceksiniz bugünden tezi yok yeni akıl oyunlarına başlayacaklar. uefa'nın aldığı bu karar tff'nin de fenerbahçe ile ilgili bir karar alması zorunluluğunu doğuruyor, zaten uefa'nın açıkladığı tahkim kurulu kararlarında da uefa'nın ilk aldığı kararların geçerli olduğu yönünde ve orada uefa'nın tff'ye gerekli cezaları vermezse müdahele edebileceği yönünde not var.

    şimdi bu arkadaşlar ağlamaya başladılar bile çünkü şike şampiyonlukları gerçek sahibine gitmek üzere ve dahası küme düşme cezası almalarının önü açık. yıldırım demirören'in apar topar ankara'ya gidip suat kılıç ile görüşmesi ve "aldığımız kararların arkasındayız" demesi mallıklarına devam edebileceklerinin göstergesi. yani fenerbahçe'yi kurtarmak için tüm ülkeyi cezalandırmayı göze alabilirler.

    şimdi kulüp olarak da taraftar olarak da en ayık olmamız gereken dönem. yok gezi parkı direnişi, yok türk düşmanlığı gibi can alıcı yerlerden gelmeye çalışacaklardır.

    daha önce herkes yaptı yae, ankaragücü,malatyaspor,tofaş,doğan,kartal,kanarya bii bik ötüp duracaklar.

    özellikle galatasaray,trabzonspor,bursaspor kulüplerinin çok daha dik duruş sergilemesi gerekiyor, çünkü saçma sapan hareketlerde en çok canı yanacak olan bu takımlar.

    şikeciler güzel ülkemde de cezasını çekmedikçe, adalet yerini bulmadıkça bize rahat yok ve az kaldı hak yerini bulacak.

    sadece ayık olalım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın