• 30
    fenerbahçe'nin cas'a gitmesine sebep olan kararlar. az önce televizyonda mehmet demirkol ve *bir avukatın da dediğine göre*, uefa kura çekimine bu kadar az kalmışken cas'ın kaldıracağı bir ceza verme riskine girmez. çünkü bu cas'a giden davanın ne kadar süreceği belli değil. sonra ''vay efendim sen bana ceza verdin ama cas * cezayı kaldırdı ben 1 yıl avrupa'ya gidemediğimle kaldım'' diye salya sümük ağlayan bir fenerbahçe ile uğraşmak istemiyorlar. yani adamlar verdikleri karardan emin.

    ben fenerbahçe'nin de şu saatten sonra kararların kaldırılacağını düşündüğünü de sanmıyorum. cas'a gitmelerinin tek amacı bizim dandik ligimizde * ceza yemeden oynamak için olacak. bu kansız federasyon ile bu durumun 2-3 yıl sürdürülebilmesi gayet mümkün. ha bu vasıfsız elamanların yerine, devam eden davalara bakmadan gereken cezaları** verecek bir federasyon başa gelebilirse ne ala.

    son olarak hazır cas'a tekrar gidiyorken şu önceden ülke menfaatleri için* vazgeçtikleri namuslarını da kurtarmaya çalışsınlar. bize de goygoy malzemesi olur.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın