• 7876
    kadrosunda;
    muslera - chejdou - danny - eboue - riera - culio - sneijder - amrabat - drogba - elmander'le birlikte 10 kontratlı yabancısı bulunan takımdır.

    melo'nun transfer edilmesi ile birlikte kanımca culio ile yollar ayrılacak. eğer gerçekleşebilirse hocanın istediği sol bek transferi yapılırsa becerebilirlerse elmander de gönderilecek. yabancı kuralı yüzünden elmander'in seneye herhangi bir maçta oynama şansı mucizelere kaldı. yılda 1,8 milyon € verdiğin bir oyuncuyu yedek bekletmenin anlamı yok.

    açıkçası taraftardaki çılgın ve pahalı bir kanat oyuncusu beklentisini anlamıyorum. bu saçma sapan yabancı kuralının değişmediğine bir tek bu yüzden sevindim. zira hiç ihtiyacı olmamasına rağmen tutup tonla para harcayıp farfan, nani gibi bir kanat oyuncusu getirip hem takımı mali yönden zorlanacaktık hem de yeni yeni oturmaya başlayan sistemi bozup kafa karışıklığına sebebiyet verecektik.

    takımın sezon bitimiyle birlikte ihtiyacı danny ve semih'ten daha iyi bir stoper, riera'dan daha iyi bir sol bek ve olabiliyorsa hamit'ten daha iyi bir sağ iç.

    bu 2 pozisyona yapılacak akıllı ve kaliteli transferlerle birlikte mevcut kadro da korunduğu takdirde seneye daha kuvvetli ve oturmuş bir takım olacağımız aşikardır. daha fit bir sneijder ve drogba, seneye verimini biraz daha artıracağını umduğum hamit'le birlikte 3 değil 6 transfer yapmış gibi bir etki olacak.

    stoperi aldık, melo'yu takımda tutabilirsek yolu yarılamış olacağız. sol bek için arayışlar devam ediyor. eğer gerçekten digne alınırsa bence yılın transferi olur. bu çocuk için harcanacak hiçbir maliyet karşılıksız kalmaz. belki bir sol beke 10 milyon veya üstü verilir mi diyenler olabilir ama 10-12 sene boyunca bir daha sol kanada adam almaya gerek kalmayacaksa verilir. ben u20 turnuvasında fransa'nın şu ana kadar ki tüm maçlarını izledim 2 tanesini de tt arena'da izledim. digne'yi çok beğendim. umarım alırız.

    şu görüntü ile galatasaray'ın ilk 11'inde banko oynayacak yabancıları;

    muslera - chejdou - melo - sneijder - drogba

    kalan 1 kontenjan için ya riera (veya yeni sol bek) ya da eboue oynar.

    amrabat ve danny trübüne gider.

    bu haliyle sahaya çıkacak takım hem lig için hem de şl için yeterlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın