resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 5386
    melo fiziksel üstünlükleri ile futbol oynayan bir oyuncu. cevik atletik yapısıyla görevini yerine getiriyor. bu adamı sezon basında iyi hazırlayacaksın ki 30 mac sac bas yoldurtmayacak 3. mactan form tutup takımını 2 tık ileri götürecek; hem defansif anlamda eksiksiz olacaksın hem de yanındaki partneri* defansif yonunu melo tamamlayacagı icin rahatca oyunu yonlendirebilecek.

    ama sen bu adamı eylul basında transfer edersen melonun temmuzdan eylule kadar tutması gereken form eylulden kasıma anca tutuluyor. e orda da 3 5 mac oynanıp noeldir ara tatildir yeni bir yatma süreci baslıyor ve melo yine kendini tam toparlamısken yayılıveriyor. işine saygısı az bu dogrudur selçuk inan gibi tatilini yarıda kesip takımla calıscak karakterde degil ne yazıkki. ama sen bu adamı temmuzun basında transfer edip scott piriye ver bakalım eylul basında sana nasıl bir terminatör armagan ediyor.

    melo konusunda yapılacak seyler cok net. bu sezon topu topu 3 mevkiye transfer gerekiyordu. 2si elzemdi. stoperi aldık, simdi sıra melonun pozisyonunda. sol bekte riera yine götürür bizi. ancak melonun pozisyonu elzem üstüne elzem. 1 milyon euronun 2 milyon euronun cimriliğinin yapılacagı pozisyon orası değil; cunku alternatif olan gökhan inler'ler falan 12 13 milyon eurodan baslıyor zaten. meloyu şu zamanlarda almadıgımız her gun bize belki melonun ücreti ve bonservis pazarlıklarının karıyla maddi olarak birkac yuzbin euro kazandırıcaktır ama takım performansı acısından sekteye ugratacaktır bizi.

    eger ki yine agustos ortasında transfer edeceksek etmeyelim daha iyi. bizim istediğimiz meloyu görmek icin onun bu 3 5 gun icinde kampa katılması gerekiyor cunku.

    haa madem hepinizin dilendiği kadar super bi futbolcu bu o zaman yatmıcak arkadas tatilde de form tutucak diyenlere, biz adamın saha dısındaki karakterine değil saha içindeki karakterine hayranız. melo bir atak keser gole giden bir adamı dururur takım ateslenir. ya da cl 5. macındaki gibi bi kafa koyar tribün ateslenir, nitekim o kafadan olan kornerle burak yılmaz bi koyar sen evinde manchester unitedi yenersin. melonun takımı ateslemesi diyince hep cl 5. macı canlanıyor gözümün önünde, bana böyle bir oyuncu lazım.. o da felipe melo'dan başkası o-la-maz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın