resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 5385
    ben futboldan çok birşey anlamadığıma bu sözlükte takılmaya başladıktan sonra iyice inanmış bir yazarım. engin futbol alimlerinin arasında kendi çapımda birşeyler yazmaya çalışıyorum. mesela bu melo konusunda alimler gelsin diye yırtınıyorlar, dünyanın sayılı ön liberolarından diyorlar, bazısı sadece toure ondan iyi diyor, bazısı en iyisi diyor, bazısı bize en iyi o olur diyor, bazısı ofansif olarak şöyle, defansif olarak böyle, hırsı bilmem ne diye yazıyor. okuduklarımdan anladığım felipe melo şu anda en az 30-40 milyon euro etmesi gereken bir futbol ilahı. juventus kulübü o kadar gerizekalı ki bu adamı 5-6 milyon euroya bırakıyor. bizim yönetim de daha da gerizekalı olduğu için fiyatı 3,5 - 4'e çekmeye çalışıyor. bu arada bu insanüstü futbolcu mesleğine o kadar saygılı ki eğer biran önce alınmazsa göt göbek bağlayacak ve bütün sezon on maçta ancak hakkıyla oynayacak.

    ben ise geçen sezon mütevazi futbol bilgimle seyrettiğim kadarıyla bu arkadaşla ilgili şu izlenimleri edindim;

    1- kampa geç katıldı (evet orada hata yönetimdeydi) ve ağustosun bilmem kaçına kadar tatil yaptı, götü göbeği saldı.
    2- takıma katıldıktan sonra yaklaşık 30 (yazı ile otuz) maç bana saç baş yoldurttu.
    3- onun sahada yapması gerekenleri yapamaması yüzünden, selçuk inan kendinden beklenen ofansif katkıyı veremedi, takım önliberosuzluktan defansif olarak rezalet bir performans çizdi.
    4- sezon sonu yaklaştı, takım şampiyonlar liginde mucize bir şekilde gruplardan çıktı. bu arkadaş ya bizimle sözleşme yenileme umuduyla ya da shalke ve real maçlarında piyasa yapma umuduyla ya da her iki sebepten birden lütfedip oynamaya başladı.
    5- arada bir iki hahahahahahahahaha twiti atıp, sahada köpek taklidi yaparak da galatasaray taraftarı arasında güzel piyasa yaptı.

    tabi bunlar benim gözlemim. ayrıca bunları yazarken shalke ve real maçlarında yaptığı katkıyı veya ligde son birkaç maçta üstlendiği görevi başarıyla yerine getirişini inkar etmiyorum, bilakis on maç oynasın diye bütün sezon riske nasıl edilecek onu anlamaya çalışıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın