resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 5383
    juventus tan parasini tikir tikir alacagi için, istedigi yerde takilabilir. hem adamin zorla kampa gidicek hali mi var? juve çagirmadiysa, beni de alin, beni de alin mi diycek? bonservisi alinsaydi, ben o zaman görürdüm onu. ama alinmadigina göre istedigi gibi davranabilir.

    kulübün wellington hamlesi bence çok yerinde. ben de isterim melo nun gelmesini ama i$ dünyasinda i$ler böyle yürüyor maalesef. milyonlar dan bahsediyoruz. juve çok para istiyor, melo nun menajeri çok para istiyor, melo da, ben $u kadardan a$agiya oynamam diyor ise, ister istemez alternatiflere yöneliyorsunuz.

    yönetimin, melo yu transfer etme konusunda ki çabalarini bilmiyoruz. resmi siteden "melo ile ilgilenmiyoruz" haberi yayinlanmadigina göre ve yerine bir adam transfer edilmedigine göre, sanirim hala pazarliklar sürüyor.

    bakalim, hayirlisi olsun..

    $ahsen melo yu bir 2-3 sene daha takimda görmek isterdim. sirf pislik futbolcu ekolünden geldigi için. bu adam bizde oldugundan beri rakipler ve bilhassa fb öyle kolay kolay dayilanamiyorlar. 11/12 $ampiyonlugunda adam kadiköy ün çimlerine i$edi.

    e$imin sülalesi fenerli (e$im de dahil) ve galatasaray da en nefret ettiginiz futbolcu kim sorusuna çogu (büyükten küçüge) ayni cevabi veriyor.

    melo!
App Store'dan indirin Google Play'den alın