• 873
    yıldırım demirören dedi ki kulüpçülükle yürümez , milli takımı da düşünmek gerek .

    ee peki nasıl yapılabilirdi ?

    -yabancı sınırı değil yerli sınırı olarak düzenlenebilirdi. kadronda 15 tane yerli olucak aga bunların 10 tanesi en az mac kadrosunda filan bulunacak. gerisi istediğin kadar yabancı.

    ona da beyefendi diyor ki 'ama kuluplerin mali durumları :(('

    - e kulupler de mal değil ya amk. hele bu finansal fair play olaylarından sonra iyice akıllandı kulupler. para sacmaz kimse bu saatten sonra. alır ırak u20 den adam. ya da gider afrikadan getirir 18 yasında adam. ileride de satar bunun milli takıma zararı ne ?

    ''altyapıdan oyuncu oynatan ve milli takıma gönderen kuluplere tesvik primi vereceğiz !11!!''

    -%80 yalan olacak olan önermedir. kara kara fbjk 'mi bu uefa illetinden nasıl kurtarayım diye düşünen tüpçü bu işle mi uğraşacak. he verecekse de alman takımlarına versin bu teşvik primini *

    türk futbolu nasıl kurtulur? ülke puanı nasıl alınır ?

    yukarıda dedim ''yerli sınırlaması'' vs. gibi önermeler ile gayet de akıllanır, bu altyapıyı teşvikleme işi de hoş bir iş bence.

    ayrıca; tüpçünün aksine kulüpçülükle de kurtulacağını sanıyorum türk futbolunun. örneğin ukrayna milli takımının başarısı mı var , e neden bizden öndeler ? her yıl en az uefada yarı final oynayan kievleri ve şampiyonlar ligi çeyrek final gediklisi shaktarları var adamların. e türk milli takımı 3 yıldır ne yaptı ? neden 85 değil de 55. sıradayız sence tüpçüboy ? galatasarayın son seneki başarısı. fenerbahçenin gidebildiği dönemlerdeki * yaptıkları. beşiktaşında birazcık itelemeleri ile *

    bir de pişkin pişkin demiyor mu zaten tribündeydi diye geçen yıl bazı kulüplerin yabancıları diye. sence neden tribündeydi aq ??

    ayrıca: türk devletlerine zaten serbest diyor yabancı sınırı ? ? bu da demek oluyor ki biz gidip azerbaycandan türkmenistandan oyuncu alabiliyor muyuz demek ?

    kafamda deli sorular & sorunlar

    bahsini geçirdiğim vidyo: http://www.youtube.com/watch?v=SXA9H3ihs-A
App Store'dan indirin Google Play'den alın