• 270
    geçen sezon çeyrek finalde kalbimden geçen rakipti. birkaç nedeni var;

    birincisi, bizim ilerleyebildiğimiz kadar ilerlememiz gerekiyordu. ve kadromuzdaki eksikleri göz önünde bulundurduğumuzda real, bayern, barca gibi en üst seviyedeki takımlarla baş edebilmemiz için kadromuzun biraz daha oturması gerektiğinden çeyrek finalde görece kolay bir rakip olan juventus iyi olurdu.
    sonra yarı finalde real madrid yine gelseydi keşke, biz de yarı finalde elenirdik belki.

    ikincisi, italyanlara karşı her zaman bir avantajımız olmuştur. yeneriz, yeniliriz hiç önemli değil ama oyun olarak hep üstün gelmişizdir birkaç maç dışında. gerek liglerin biraz daha benzer olması, gerekse de takım yapılarının benzerliği ile juventus dişimize göre bir ekipti. onlar da bizim gibi göbeği etkin kullanan, kanatlara görece daha az yayılan bir ekipti. ve real gibi bir anda 3 pasta rakip kaleye gidemiyorlardı. bizim sol bekimizin yavaşlığı ve sağ bekimizin geri dönüşlerde sorun yaşaması daha az başımızı ağrıtacaktı belki de juve ile eşleşseydik. ayrıca 90'lardan gelen bir hesaplaşma da olurdu. nostalji olurdu, suat kaya gelirdi tribünlere belki..

    üçüncüsü, pirlo vs. selçuk iyi olurdu.

    dördüncüsü de şikecilerin uluslararası olanına da bir tokat atsak iyiydi.

    ha eşleşmedik, real geldi. ilk maçtaki hakem katliamı olmasa belki de yine geçecektik turu. ama iyi ki real gelmiş.
    9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı gibi bir maç yaşadık. 2 tane daha sıkıştırabilseydik..

    bizim talip olduğumuz oyunculara onların da talip olmalarına gelirsek dediğim gibi seviye olarak aynıyız hemen hemen. aslında bu çok güzel bir şey. juventus çok büyük bir ekiptir ve onlarla aynı oyunculara talip olabilecek seviyeye geldiysek bu çok şeyin değiştiği anlamına gelir. devre arasında da drogba'ya talip olmuşlardı ve bizim daha fazla para vermemiz nedeni* ile drogba bizi tercih etmişti.*drogba'nın rövanşını da almaya çalışıyor olabilirler.*

    seneye eşleşirsek çok zevkli maçlar oynanacaktır. cl çok güzel yer be, cl bizim yerimiz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın