• 498
    milleti aptal yerine koymaktan bıkmayan gazete. bak son vereceğim haberin yeri yanlız hakikaten özel tüm saçmalıkları arasında. hani migros'un "3'ü 1 arada'da şok kampanya, tanesi 25 kuruş 10'lu pakette 2,5 lira" kandırmacaları gibi.

    haber ersun yanal'ın sözleşmesinde şok madde diye geçiyor.

    içeriği ise şöyle:

    ersun yanal çok iddialı. kendisine teklif edilen 1 + 2 senelik sözleşmeyi, hayır sadece takımı şampiyon yaparsam kalırım, sözleşme 1 senelik olsun sizi zor durumda bırakmak istemem diyerek reddetti. şampiyonluk konusunda kendisine bu kadar güvenen ersun yanal.... diye de devam ediyor.

    inanmayacaklar için haberin linki, fakat açıp hit kazandırmaya gerek yok tüpçünün ülkedeki her türlü pisliğin yalakası gazetesine.

    http://skorer.milliyet.com.tr/.../1730001/default.htm

    şimdi arkadaş opsiyonlu sözleşme ne demek? fenerbahçe sözleşmeyi isterse uzatır, istemezse uzatmaz ve ersun yanal'ı bitecek sözleşmesi sonunda yollar demek. sözleşmeyi uzatma hakkını kullanmazsan zaten teknik olarak sözleşme 1 seneliktir. ersun yanal ne yapmış. 1 + 2 senelik olmasına gerek yok derken aslında fenerbahçe'nin elinden sözleşmede var olan bir hakkı almış. hadi anladım fenerbahçe seyircisinin önemli bir bölümü salak. bari haber yaparken her hafta, her gün götünü yaladığınız fenerbahçe'nizi salak yerine koymayın.

    edit: kaynak habertürk'müş. wasatime'a teşekkürler. fakat arkadaş başka ajanslardaki haberlerden birini seçerken bunları bir akıl süzgecinden geçirmiyorlar mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın