• 819
    bir bardak suda fırtına koparılan mesele.

    geçen sezon ağızlarının payını aldılar. yine bu sözlükte ünal aysal'a dünya kadar saydırıldı.
    başkan ılımlı açıklamalar yapıyor fakat bu açıklamaların içerisinde de illa aynı statta oynamanın teknik olarak mümkün olmadığını belirtiyor. bu noktada ünal aysal'ın topu biraz da fenerbahçe'ye attığını düşünüyorum. çünkü camiaları beşiktaş'ın kadıköy'de oynamasını kesin dille reddetmişti. zaten konuşulan formül maçların bir kısmının seyrantepe'de, diğer kısmının da şükrü saraçoğlu'nda oynanması üzerine. yani işin fenerbahçe ayağı gerçekleşmezse galatasaray'ın beşiktaş'ı reddetmesine gerek kalmayacak.

    ha eğer olur da fenerbahçe bu formüle izin verirse bu defa yönetim eminim beşiktaş'ı kibar bir dille reddedecektir.

    ancak tüm bunlara rağmen olur da stadı beşiktaş'a açarsak, biliyorum ki kimi baskılar dolayısıyla yönetimin başka çaresi kalmamış demektir.

    ben bu adamlara güveniyorum. hep güvendim.
    şike mevzusunda haklarında çok konuşuldu o zaman da güvendim. sanıyorum bu işin türkiye'den çözülmeyeceğini gören aysal, avrupa'da lobi faaliyetleri ile istenilen sonucu almasını bildi.
    geçen sene de herkes atarlı açıklama beklerken stat konusunda yine güvendim. fikret orman'ın siyasi irade ile galatasaray'ı karşı karşıya getirmeye çalışan akıllı oyununa gelmeden işi çok güzel kotardılar.
    gram merak etmiyorum. camianın çıkarlarını en iyi şekilde koruyacaktır yine ünal aysal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın