• 810
    son 2 sezonda

    eboue'ye hem stadyumlarında hem de resmi televizyonlarında ırkçı saldırılarda bulunmuş,
    şike yaptığı hem türk mahkemeleri hem de uefa tarafından tescillenmiş,
    evrakta sahtecilik yapmış,
    galatasaray'ın kurucusuna galiz küfürler etmiş

    türkiye'nin açık ara en leş kulübü beşiktaş yansa umrumda değil. galatasaray'ın bu leş kargalarının dostluklarına da ihtiyacı yoktur. 20 yıldır "temiz ikincilik, şikecisin galatasaray, 8-0, kümede kal galatasaray" söylemleriyle kafamızı siktiler. imkan buldukları her an galatasaray aleyhinde karalama kampanyası başlattılar. ilahi adalet yerini buldu da kim şikeci kim temiz cümle alem gördü.
    galatasaray taraftarı 3 ay öncesine kadar bu konu hakkında hemen hemen hemfikirdi. şimdi son gezi parkı olaylarıyla beşiktaş/çarşı'ya sempati besleyenler var. çarşı sempatileri ve/veya desteklerine sözüm yok. ki gezi olaylarına kendi şehrinden meydana inerek destek vermiş biriyim. fakat beşiktaş ve çarşı'nın bundan önce işlediği
    günahlar kolay kolay unutulacak veya affedilecek şeyler değil. en azından benim için.
    ezcümle beşiktaş günahların takımıdır. temiz galatasaray'ın beşiktaş dostluğuna yada beşiktaş taraftarının "siz büyükmüşsünüz be abi" söylemlerine ihtiyacı yoktur. beşiktaş camiasının işlediği günahlar bu önergenin kabul edilmemesi için yeterlidir. galatasaray yönetimi stadın zarar görmesi, ekonomik uygunluk, zemin durumu falan demeden beşiktaş'a siktir çekmelidir. yansın ibneler su veren itfaiyenin hortumunu sikeyim.

    (bkz: haydi başka kapıya)
    (bkz: zalad gelsin sizi kurtarsın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın