resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 1107
    türk spor medyasında senin adına biraz kulis yapacak 1-2 muhabir veya spor müdürü olursa ederin en az 5 milyon, yıllık kazancın ise en az 1,5 milyon garanti para oluyor. ahım şahın yetenekli olman gerekmiyor. yaşın genç ise büyük takımlara karşı iyi oynaman yeterlidir. geleceğin yıldızı x. türk futbolunun yıllardır aradığı adam x. diye süslü manşetler atarlar ve bir anda ne olduğunu şaşırırsın. vay amk ben baya iyi futbolcuymuşum dersin ama aslında öyle değilsindir. sadece birilerinin para kazanması için araçsındır. burada sen de nemalanırsın tabikide.

    benim yaşım olmuş 28 ve geçmiş senelere baktığımda alper gibi geleceği çok parlak denilip büyük takımlara transfer olmuş futbolcuların seviye atladığını pek göremedim. yakın zamandan ilk aklıma gelenler. sezer öztürk, serdar özkan, mustafa pektemek, hasan ali kaldırım, serdar kesimal, çağlar birinci ve yeni nesil hakan şükür denilen mehmet batdal.

    alper de bu oyunculardan birisi olacak bana göre. yetenek var birazcık ama sadece kendisini gösterecek kadar. bu seviyede kalırsa üstte yazdığım futbolcular arasına girer.

    bir kere futbol zekası ve topla ilişkisi çok iyi değil. vasat sayılır. iyi olan özelliği ne? hızlı birisi, delici oynamaya çalışan birisi, koşan basan birisi.

    topla ilişkisini ve futbol zekasını geliştirdiği takdirde üst seviye futbolcu grubunun içine girer. yoksa yok olup gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın