• 7813
    fenerbahce ve besiktas'in alacagi cezalar dusunuldugunde acaba bu seneki takviyeleri kisa vadeli degil de uzun vadeli planlar uzerine sekillendirse mi acaba diye dusundurtendir...

    kadro zaten gecen senenin sampiyon kadrosu. devre arasinda yapilan transferler zaten onumuzdeki yilin rotasini cizmis. tek bariz eksik olan stoper bolgesinin takviyesi zaten yapilmis bile.

    demem o ki, riera gibi bir sol bek performansi almisken, kontratinda bir sene daha varken, carlinhos gibi bir riske gerek var mi?
    amrabat'a bir sene daha sans ve firsat vermek varken, uber yildiz bir kanat oyuncusuyla ekstra risk ve masraf altina girmeye gerek var mi?
    elmander gibi her zaman herseyini veren, problem cikarmayan ve taraftarin cok sevdigi bir oyuncu varken, kontrat feshi pesinde kosmaya gerek var mi?
    eboue gibi iki yildir ligin en iyi bek performansini veren, iki yil daha kontrati olan bir oyuncuyu sinirlama yuzunden yedege hapsetmeye gerek var mi?

    bir yandan vizyonsuzluk ornegi gibi gorunuyor belki. ama galatasaray 10 yillik bir buhran doneminden yeni cikmisken sampiyonlar liginin buyusune kapilip ucmamali sanki. istikrar onemli. para, borc, bunlar onemli. alinan oyuncularin kontratlarini tamamlamalari, aidiyet hissine ulasmalari onemli. iyi bir teklif gelirse tabi ki oyuncu satilabilir. ama ucuk transfer icin kontrat feshi simarikligina dusmemek onemli.

    istikrar onemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın