• 7807
    an itibariyle kadrosunda "sözlesmeli" olarak bulunan yabanci oyuncularin sayisi;

    1. fernando muslera
    2. aurelien chedjou
    3. dany nounkeu
    4. albert riera
    5. didier drogba
    6. wesley sneijder
    7. emmanuel eboue
    8. johan elmander
    9. nordin amrabat
    10. emmanuel culio

    olmak uzere 10'dur. bu oyunculardan sadece 6'sini 18 kisilik mac kadrosuna dahil edebilcegini dusunursek, bu saatten sonra artik yabanci oyuncu transferi yapmayacagiz demektir. hala bir kanat, sol bek, forvet ve iki yönlu orta saha oyuncusuna ihtiyacimiz oldugunu dusunursek eger;

    a) yerli statusunde orta sahaya "ust duzey" olarak nitelendirebilecegimiz oyunculardan sadece gökhan inler veya nuri sahin'i kadroya katabiliriz. jem paul karacan ise alternatif olarak dusunulebilir. ilkay gündoğan'a ise gucumuz malesef yetmez.

    b) forvet hattina ise mutlak suretle umut bulut'un transferi sart oldu. alternatif olarak tunay torun ve mevlut erdinc yerli statusunde top oynayabilecek forvet oyunculari ama hicbirin ust duzey oldugunu dusunmuyorum.

    c) kanat oyunculari icinde ust duzey yerli olarak sadece arda turan var. geriye transfer edilebilecek kerim frei kaliyor. elimizde erman kilic hali hazirda iyi bir futbulcu. a2 takiminda yetenekli kanat oyuncusu olarak mertan caner özturk oynuyor.

    d) sol bek konusunda galatasaray'in agirligini kaldirabilecek bir yerli sol bek bulamadim. a2 kadromuzda da sol bek oyuncumuz yok. sanirim bu bölge icin ligi idare edebilecek atila turan var.

    yabancilardan hangi birini tribunde oturtacaksin? hepsi milyon eurolara alinmis ve ciddi paralar ödenen oyuncular. hangi birini gönderip eksiklerini gidereceksin? melo konusu ne olacak? sol bek icin ne yapacagiz?

    bunlarin hepsi muallakta olan sorular. umarim en kisa surede cözume kavusturulur.

    edit: ekleme culio. waynat'a tesekkurler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın