• 6792
    bu entry ile yazmayı bıraktığım sözlük.
    öncelikle siyasi bir fikre veya akıma bağlı olmadığımı belirtmek istiyorum. olaylardan beri sessiz kaldım ve bugüne kadar tek bir entry girmeden olayların akışını, acziyetinizi tarafsız bir duruşla gözlemledim. benim derdim buradaki çoğu kişiden daha farklı.
    galatasaray'ın yaşayan efsanelerine dil uzatılmasına daha fazla tahammül edemeyeceğim.
    (burada söz konusu galatasaray ise hiç kimse hiç kimseyi galatasaraylılıktan, efsanelikten falan aforoz edemez. hele aforoz edilen kişinin yüzde biri kadar bile galatasaraya katkısı olmamışsa bunu yapmaya hiç ama hiç hakkınız yok.)
    spor ve galatasaray konularının dışına, hem de haddinizi aşarak dışına çıkmanıza daha fazla tahammül edemeyeceğim.
    insanları siyasi görüşlerine göre siyah ve beyaz kadar keskin çizgilerle sınıflandırmanıza daha fazla tahammül edemeyeceğim.
    ben burasını siyasi bir sohbet yuvası olarak görmedim hiçbir zaman. öyle bir hale dönse de demokratik bir ortam oluşacağından hiçbir şüphem yoktu. fakat burada sadece ve sadece tek taraflı görüşlerin yansıtıldığını, insanların tek bir pencereden baktığını, baktırılmaya çalışıldığını, hatta ve hatta kendi düşündüğünün yüzde yüz doğru olduğuna inanan ilginç insanların olduğunu görünce büyük bir hayal kırıklığına uğradım. buna daha fazla tahammül edemeyeceğim. ağır konuştuysam affedin dostlar, siz mutluysanız devam edin. fakat bu meseleler beni aştı. ben futbol konuşmak istiyorum artık, spor konuşmak istiyorum. buna da burada devam edebilecek kadar yüzsüz değilim. kendinize iyi bakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın